Transzszexuális

Transzneműként coming outolt Brendan Jordan

Biztosan emlékszünk még azokra az ikonikus pillanatokra, amelyek egy pillanat alatt bejárták az internetet 2014-ben: Brendan Jordan tánca – szaknyelven voguing – az LMBT szcéna kellős közepébe repítette a most 16 éves performert.

Azóta modelkedett az American Apparel nevű ruhamárkának, Miley Cyrus fotósorozatot készített róla a Seventeen magazinnak, most pedig úgy döntött, hogy a Human Rights Campaign konferenciáján coming outol transzneműként. A bejelentést egy felvezető szöveg közben tette meg, amellyel Andreja Pejić-et, az első transznemű modellt konferálta fel, aki 2015-ben a Vogue címlapjára került.

“Mint minden tinédzser, még én is bizonytalan vagyok” – mondta Brendan. – “De egyre jobban úgy érzem, hogy a transz közösség tagja vagyok. Nem nagyon tudok magamra ragasztani egy egyértelmű címkét, mert időnként a nőies oldalam az erősebb, máskor viszont nem érzem szükségét, hogy magamra öltsem ezt a maszkot, és inkább a férfiasabb oldalam jön elő. Nekem egyikkel sincs semmi bajom. Nem tudom ki vagyok, vagy merre megyek a jövőben, ki leszek 10 év múlva, még csak tinédzser vagyok. Szeretem a határtalan szabadság érzését, és maximálisan elégedett vagyok azzal, aki most vagyok.”

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)