Transzszexuális

Hihetetlen átalakulás! Bombázóból jóképű fiú..

Jaimie Wilson lánynak született és élete első 18 évét így is élte.

Sokan nem is hiszik el elsőre, hogy transz fiú lenne, mert ma már semmi sem emlékeztet egykori önmagára. A laikusok sokszor értetlenül állnak a tény előtt, mert azt várnák, hogy a műtétek után maradjon benne valami, ami “nőies”.

“Ne a borítója alapján ítéljetek meg egy könyvet! Azért posztolom ezt a képet, hogy megmutassam, nem mindenkin fedezhetőek fel transznemű jelek. Sokan azért vonják kétségbe, hogy valóban férfi lennék, mert szerintük az egykori képeimen kifejezetten nőies voltam, akinek nem voltak fiús vonásai vagy stílusa.

Azt szeretném, ha mindenki megértené, nem az számít, hogy ki hogyan néz ki. Ha valaki veszi a bátorságot, hogy előbújjon azzal, hogy transznemű vagyok, meleg vagyok, biszexuális vagyok, akkor KÉRLEK, HIGGYÉTEK EL! Ne a saját sztereotípiátokat akarjátok viszontlátni. “

Jaimie az átalakulását Instagram-profilján részletesen dokumentálta. Családja viszont kitagadta, amikor előbújt.

 

“Amikor előbújtam transzneműként, az volt életem legjobb és egyben legrosszabb napja. Hiányzik a családom… Hiányzik, hogy a szüleim büszkék legyenek rám… De tudjátok, hogy mi nem hiányzik? Nem hiányoznak azok az éjszakák, amikor egyedül feküdtem és az érzéseimmel harcoltam. Nem hiányzik, hogy arra várjak, hogy mindenki elmenjen otthonról, hogy végre fiús ruhákat vehessek fel és a hosszú hajamat egy sapka alá tegyem. Nem hiányzik a rejtőzködés. Ha most rám néztek, nem én vagyok a legerősebb, a legmagasabb, a legjóképűbb srác. De tudjátok, hogy ki vagyok? Végre önmagam vagyok, és ez nagyon jó érzés.”

forrás

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)