Transzszexuális

Sztárhír! – Angelina Jolie kislánya fiú akar lenni

Bajban van Angelina Jolie (39) nagyobbik lányával, Shilohval (9), akinek pszichológushoz kell járnia, mert fiú akar lenni. Az Oscar-díjas színésznő eddig nem igazán vette komolyan, hogy lánya transznemű, innentől kezdve azonban már biztos lehet benne.

Erről már beszélt különböző tévéműsorokban, többek között Oprah Winfrey show-jában is. Ám akkor még csak úgy említette, mint érdekesség, mivel fiatal korában ő is elég fiús lány volt.

Akkor még azt hitte, ez csak egy átmeneti állapot, és nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Azt gondolta, majd megoldódik, és ebben reménykedik még híres apukája Brad Pitt (51) is, aki nem akarja elhinni, hogy kislánya a jelek szerint a férfi nemet választja. A házaspárnak Shilohn kívül még öt gyereke van, Maddox (14), Zahara (10), Pax (11) és az ikrek, Knox (7) és Vivienne (7).

– Korábban még mindketten azt hitték, ez változni fog, Shiloh majd szépen kinövi. De amikor a kislány kijelentette, hogy ő fiú akar lenni, és a haját is levágatta, akkor már nem örültek neki nagyon. Akkoriban egyébként is volt elég gondjuk, Angelinának akkor kezdett kikristályosodni, hogy rákos génje miatt életveszélyben van. Állandóan orvoshoz járt, a gyerekekre pedig nem igazán volt ideje. Az sem javított a helyzeten, hogy a kicsiknek mindig más iskolába kellett járniuk. Nem voltak barátaik, gondjaikat így nem igazán volt kivel megbeszélniük – tudatta a People magazinnal a család egyik ismerőse.

A jelek szerint nem kizárt, hogy Shiloh a legfiatalabb transznemű sztárgyerek. Nemrég derült ki Johnny Depp lányáról, Lily Rose-ról (16), hogy nem tartja magát 100 százalékosan nőnek.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)