Transzszexuális

A nőből férfivá alakuló Jake-ről forgatott filmet a Google

A Google egy olyan emberről forgatott filmet, aki nőnek született, de gyerekként rosszul érezte magát a bőrében, ezért amikor felnőtt, fokozatosan férfivá változtatta magát. A Google, amely egyébként a melegjogi mozgalmak egyik élharcosa, ezzel ünnepli a Pride hónapját, miközben így népszerűsíti a kisebb vállalkozások számára fejlesztett Google My Business alkalmazást.

A 2,5 perces szpotban, amelyet a Venables Bell & Partners készített, a Kansasben élő Jake-et (és barátnőjét) látjuk, aki az átalakulásáról és arról beszél, hogy gyerekként nem volt neki a legjobb, de azért szörnyen se érezte magát: habár egyáltalán nem érezte magát rosszul, annyit tudott magáról, hogy szeretne sokkal maszkulinabb lenni, ezért amint elérte a nagykorúságot, belefogott az átalakító kezelésekbe és operációkba. Egy hónappal a melle eltávolítása után újra lement az edzőterembe, ahol hozzá hasonlóan operáción átesett emberekkel edz együtt.

Itt jön be a képbe a Google My Business, ugyanis a kansasi City Gym (egy olyan kis cég, amire a szolgáltatást szabták) vezetője is megszólal a filmben, aki arról beszél, hogy a City Gym azért jött létre, hogy akik ide járnak, úgy érezzék, hogy tartoznak valahova, és ezért jó, hogy egy olyan csoport is jár hozzá, akik női testben születtek, de férfiként azonosítják magukat, mert ezáltal nem csak fizikailag, hanem lelkileg is erősebbnek érezhetik magukat. És azt szeretné, hogy ha azok az emberek, akik olyan edzőtermet keresnének, ami érzelmileg biztonságban érzik magukat, akkor találják meg a City Gym-et – természetesen a Google My Business segítségével.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)