Sikersztorik

Nyári szerelem, nem feledem

Egy lány rám írt két hónapja, meglepett nagyon, ugyanis az elmúlt fél évben nem mozogtam túl sokat az oldalon… nem hittem hogy komoly lehet a dolog de nyár van, hát miért ne ismerkedjek. Ráadásul az a lány írt, akire ránézve régebben már párszor megállapítottam, hogy na neeem vele tuti nem jönne össze…

Egy hét beszélgetés után találkoztunk és életem legszebb délutánját, estéjét és éjszakáját töltöttem vele. Egyéjszakásnak indult az egész, de valahogy nem bírtam megállni, hogy munka után ne látogassam meg néha főleg hogy láttam, mennyire örül nekem. Teljesen egy hullámhosszon pendültünk és észrevettük mennyire sok közös van bennünk.
Egyszer voltam eddig szerelmes életemben és azt hittem azután a lány után soha többé nem leszek… Na ezt sikerült megcáfolnia smile hangulatjel
Ő az egyetlen aki elérte, hogy teljesen ellazulhassak, magamat tudjam adni és amikor vele vagyok a világ összes problémája eltűnik… csak az a baj, hogy egy hét múlva ő is eltűnik. Költözik külföldre és legjobb esetben is csak fél évente jön majd haza. Így hát fel kell ébrednem életem legszebb álmából és szerintem ahogy ilyenkor lenni szokott, azon fogok tűnődni, hogy tényleg megtörtént-e velem… annyi különbséggel, hogy ennek az álomnak a végetértét nehezebb lesz feldolgozni.

Igen…elég lehangoló és nem túl vidám történet, de mégis sweetcandys sikersztorinak tartom, mert életem legjobb nyarát kaptam Tőle.

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)