Programok

Alföldi Róbert nyitja meg Pride-ot

A pénteken nyíló 20. Budapest Pride Fesztivál mottója: “20 esztendőnk hatalom”.

A tíznapos fesztiválon a látogatók 60 eseményen vehetnek részt, köztük a szivárványcsaládok napján, sporteseményeken, filmvetítéseken és beszélgetéseken például arról, hogy szabad-e provokálni a Pride-on. A fesztivál legnagyobb és legismertebb eseménye, a Budapest Pride Felvonulás július 11-én szombaton fél 4-kor kezdődik.

A hivatalos megnyitó ünnepség július 3-án, pénteken 21 órakor kezdődik a margitszigeti Holdudvar/Wonderland kertjében. Az idei fesztivált Alföldi Róbert színész, rendező nyitja meg. Beszédet mond még D. Tóth Krisztina újságíró, Léderer András nemzetközi kapcsolatok szakértő, Kapronczay Stefánia, a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület ügyvezető igazgatója, valamint Nagy Szilvia, a Szivárvány Misszió Alapítvány elnöke.

Az eseményen átadják a Háttér Társaság díját és fellép Bocskor Bíborka énekes, Kulka János színész és Dunajcsik Mátyás költő is. A hivatalos megnyitó ünnepséget Fullajtár Andrea színész vezeti. A megnyitóra szeretettel várnak minden érdeklődőt, különösen azokat a közjogi méltóságokat és politikusokat, akiknek személyes meghívót is küldtek a szervezők.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)