Meleg

Szívhez szóló levelet írt Ricky Martin a fiainak Apák napjára

A Time magazin Letters from Dad (Levelek apától) című sorozatának részeként született az írás, amelyben a popsztár arra buzdítja kisfiait, hogy mindig merjenek önmaguk lenni.

Ricky Martin ikerfiai, Matteo és Valentino idén töltik be hetedik életévüket. A Puerto Rico-i származású énekes jelenleg egyedül neveli a béranyától született kisfiúkat, miután 2014 januárjában szakítottak élettársával, Carlos Gonzalez Abellával.

A Time magazin fent említett cikksorozata keretében hírességeket kért fel, hogy írjanak levelet gyermekeiknek Apák napja alkalmából: Ricky Martin mellett többek között Pete Wentz, Usher és Hank Azaria inspiráló sorait olvashatjuk a honlapjukon.

Ricky Martin levele a következőképpen hangzik:

Matteónak és Valentinónak

Az első pillanattól fogva, hogy a karjaimba vettelek titeket, folyamatosan éreztetni akartam veletek, hogy milyen hihetetlenül hálás, megtisztelő és áldott feladat az édesapátoknak lenni. Azt viszont nem mondtam még el nektek, hogy mennyire megváltoztattátok az életem.

Éveken át egyetlen cél lebegett a szemem előtt: hogy apa legyek. Sokszor álmodtam róla, és sokszor adott erőt és inspirált ez a lehetőség.

Amikor az álmom valósággá vált, el sem tudjátok képzelni, mekkora öröm és micsoda érzelemáradat töltött el. Idegesen vártam az érkezéseteket, számoltam a napokat, az órákat, a perceket a születésetek pillanatáig. Valószínűleg az összes fellelhető könyvet elolvastam a szülőségről, hogy kellően felkészüljek az érkezésetekre. Aztán amikor először a karomban tartottalak titeket, megállt velem a világ.

Leírhatatlanul csodálatos érzés öntött el. A szeretett legtisztább formáját tapasztaltam meg. Végre velem voltatok, és tudtam, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb és legboldogabb embere.

Attól az első pillanattól kezdve, a közös utunk örömmel és kalanddal volt tele. Két éves korotok óta együtt járjuk a világot. Minden egyes nap új dolgokat tanulunk, és én minden apróságon csak ámulok. Jobb emberré váltam miattatok, és folyton új dolgok kipróbálására késztettek: legutóbb például arra, hogy megírjam az első gyerekkönyvemet.

Gyönyörű kisfiaim! A szeretetetek mindenekfelett ahhoz adott nekem erőt, hogy őszinte életet éljek. Bátorság és láthatóság – mindez nagy büszkeséggel és békével tölt el. Örökre hálás leszek nektek ezért a varázslatos ajándékért.

Ha van valami, amit mindenképpen meg akarok nektek adni – a családotok és a barátaitok feltétlen szeretetén kívül – az a lehetőség, hogy mindig önmagatok lehessetek. Soha senkinek ne engedjétek, hogy elhitesse veletek: nem lehettek hűek magatokhoz.

Bárhogyan is határozzatok az életetekről, én mindig mellettetek leszek. Arra kérlek titeket, hogy ebből merítsetek erőt, és soha ne feledkezzetek meg róla.

Szeretlek titeket.

Papi

Forrás

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)