Meleg

Stephen Fry elvette 30 évvel fiatalabb kedvesét

Stephen Fry sokakat megdöbbentett legfrissebb Twitter-bejegyzésével, amiben közölte a világgal: elvette kedvesét Elliott Spencert.

Míg a legtöbben gratuláltak a párnak, voltak, akik támadták őket. A Daily Mail publicistája azt írta, nevezzék neandervölgyinek, de ő bizony szörnyen érezné magát, ha az ő huszonéves fia állítana haza azzal, hogy egy tőle 30 évvel idősebb férfival kötötte össze az életét.

A frigy hírére számos híresség reagált, többek között Hugh Laurie (Dr. House) is, aki régi barátja a színésznek. Mint írta, végre valaki tisztességes embert faragott a barátjából, ezért ő kedveli Elliottot.

A QI műsorvezetője élete csodájának tartja a fiatal fiút, aki szerinte megmentette. Stephen Fry három évvel ezelőtt öngyilkossági kísérletet követett el, mert nem bírta elviselni a hírnévvel járó kiszolgáltatottságot, magányosnak érezte magát, miután minden kapcsolata zátonyra futott.

“A magány a legszörnyűbb és legellentmondásosabb problémám. Utálom, hogy csak az üres házra érek haza. Nem szexuális partnerre vágyom, hanem egy hosszú távú kapcsolatra. Valakire, akivel megoszthatom az ágyam, akihez odabújhatok” – írta a színész 2013 júniusában a blogjára.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)