Meleg

dolce gabbana

Nők megerőszakolását reklámozzák egy kampányban?

Alig pár nappal azután, hogy Elton John világméretű bojkottot hirdetett két egykori jó barátja, Domenico Dolce és Stefano Gabbana ellen a családról szóló megjegyzéseik miatt, ismét áll a bál a legendás divattervezők körül. Ezúttal egy reklám miatt tört ki a gyalázat.

cim_43.jpg

Hatalmas botrány tört ki a napokban, amikor az egyébként meleg Domenico Dolce és Stefano Gabbana azt találták mondani, hogy nem helyeslik a hozzájuk hasonlóan meleg párok gyerekvállalását.

A szintén a saját neméhez vonzódó Elton John rögtön bojkottot hirdetett (volt?) barátai ellen, akiket (ahogy mondani szokás) az ág is húz, hiszen most azzal vádolják őket, hogy a nők megerőszakolását reklámozták egy kampányban.

A két ügynek van némi köze egymáshoz, hiszen ezúttal a divattervező pár egy 2007 tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő hirdetést vettek elő, melyen egy csoport férfi mintha erőszakot követne el egy nőn.

A reklámot annak idején egyébként be is tiltották Olaszországban, mert „sérti a női büszkeséget”, és az Egyesült Államokban is csak egy magazinban jelent meg, mielőtt sutba dobták volna.

2_258.jpg

Most a korábban az MTV a The City című valóságshowjában szerepelt, azóta PR-ossá lett Kelly Cutrone melegítette fel a témát a Twitteren, azt írva: „Gondolom csoportos erőszakot szimulálni rendben van – de a mesterséges megtermékenyítás és az egynemű párok házassága nincs – az élet @dolcegabbana szerint”.

A reklámban egyébként szerepel Kelly Cutrone egyik volt reality-partnere, Adam Senn is – írja kivultagasabb.blog.hu

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)