Meleg

meleg tiszteletes

Meleg társkeresőn bukott le a homofób pap

A nős, több gyermekes lelkész minden létező formában ekézte a homoszexuálisokat és leszbikusokat. Pechjére azonban valaki fényt derített sötét titkára és arra, hogy szabadidejében nagyon aktívan pasizik egy meleg szexpartner-kereső oldalon.

A Michigan államban élő Matthew Makela tiszteletest az egész környezetében egy példás családapaként és férjként ismerte, ám időnként elég erőteljesen felemelte a hangját a homoszexualitással szemben. Facebook-oldalán több olyan posztot is közölt, amiben a transzneműeket és a melegek támadja, mivel szerinte ez a viselkedés igen káros a mai fiatalokra és gyermekekre.

Ennek fényében igencsak meglepő volt a Queerty nevű weboldal leleplezése, ahol a pap egy igencsak forró üzenetváltásba keveredett a Grindr nevű meleg szexpartner-kereső oldalon. A nős, ötgyermekes Makela már a köszönés után egy félmeztelen képet küldött magáról, majd közölte, hogy bár van „barátnője” és két gyermeke, szívesen kielégítene egy férfit orálisan, de a masszás, a szex és a gyengéd ölelkezés is csábító számára. Őszintén bevallja, hogy biszexuális fantáziái vannak, és bár a felesége miatt nem tud éjszakánként elszabadulni, nagyon szeretne légyottokat lebonyolítani férfitársaival.

A weboldal üzemeltetőinek Makela elismerte, hogy valóban ő van a szexpartner-kereső oldalon, és hogy azóta kirúgták az egyházközségtől, mást azonban nem kívánt hozzáfűzni az ügyhöz. A Midlands Daily News nevű újságban a tiszteletes korábban az alkoholizmushoz hasonló betegségként definiálta a homoszexualitást, de mindenkit megnyugtatott, hogy Isten segít leküzdeni az embereknek a szenvedéseket. Kiváncsian várjuk, hogy ő maga milyen magyarázatot fog adni a szerinte beteges viselkedésére…-írja a bors.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)