Meleg

Hillary Clinton a szivárványcsaládok támogatását kiemelten fontosnak tartja

A 2016-os amerikai elnökválasztáson induló demokrata jelölt tegnap indította el hivatalos kampánykörútját. Az eseményt a Roosevelt Islanden, New Yorkban tartották.

A jelenlegi külügyminiszter-asszony beszédében dicsérte demokrata elődei – Barack Obama és Bill Clinton – munkásságát, republikánus ellenfeleit viszont kritikával illette. “Lehet, hogy feltűnt egy-két újító hang a repbulikánus kórusban, de továbbra is mind ugyanazt a dalt éneklik: a Yesterday-t” – a Beatles slágerrel természetesen arra utalt, hogy a “piros párt” továbbra is maradi értékeket képvisel.

Az LMBT közösségre kitérve a következők hangzottak el: “A republikánusok hátat fordítottak azoknak, akik velük azonos nemű embereket szeretnek. Véget kell vetnünk az amerikai LMBT emberek és családjuk diszkriminációjának, hogy végre ők is ugyanúgy élhessenek, tanulhassanak, házasodhassanak és dolgozhassanak, mint mindenki más.” Hillary Clinton azt is hozzátette, hogy az LMBTI emberek és a szivárványcsaládok támogatását kiemelten fontosnak tartja – írja a humenmagazin.

Lenti videóban megnézhetitek a teljes beszédet.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)