Meleg

Három béranya szült a meleg párnak

Surrey – Alig fél év alatt három kisbabával gyarapodik egy angliai meleg pár családja, akik három különböző béranyát kértek meg gyermekeik kihordására.

Az első baba, egy kisfiú, három hónappal ezelőtt érkezett, kislányuk pedig a napokban látta meg a napvilágot. A harmadik pici – ismét egy fiú – pár héten belül várható, így Luke Harris és Daryl Lee rekord gyorsasággal lettek nagycsaládosok.

A pár csaknem másfél évtizede él együtt, és számtalanszor próbáltak már örökbe fogadni, de ezt a brit törvények még mindig lehetetlenné teszik, a béranyaságnak azonban nincs akadálya. Harrisék a férfi egyik közeli barátnőjét kérték meg az első baba kihordására, aki azonban bevonta a saját barátnőjét is, aki szintén vállalta a szívességet. A harmadik babát sógornőjük hozza hamarosan a világra.

– Alig pár hét különbséggel két babát fogadni, etetni és gondozni, hatalmas felelősség, és sok fáradtsággal jár, de mindenért kárpótol minket, hogy végre valóra vált az álmunk – mondta a Daily Mailnek Luke Harrris- írja a blikk.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)