Meleg

Elton John házastársa szeretőt tart

A The Sun információi szerint David Furnish 333 ezer fontos, vagyis 123 millió forintos, két hálószobás lakást vett személyi edzőjének, aki valójában a szeretője.

A brit bulvárlap azt is kiderítette, hogy Furnish, aki tavaly decemberben kötött házasságot a zenésszel, akivel két gyermeket nevelnek közösen, még 2012-ben ismerkedett meg Danny Williamsszel egy éjszakai szórakozóhelyen, és azóta számtalanszor látták őket együtt nyaralni.

23FEC5A200000578-2871273-image-m-6_1418379243761

Tavaly például egy jachton töltöttek el két hetet – ha nem is kettesben – míg Elton távol volt, de az ismerősök szerint amúgy is rengeteg időt töltenek együtt a zenész nélkül. David nemrég az 51. születésnapi partijára a saját költségén reptette Danny-t Hawaiira, és a nemrég vásárolt londoni lakást is maga bútorozta be neki.

A Daily Mailnek sikerült elérni Danny Williams-et, aki elismerte, hogy ismerik egymást Furnish-sel, de az állította, hogy Elton párjával kizárólag csak baráti viszonyt ápolnak.

Eltonék egyik közeli ismerőse is ezt erősítette meg a lapnak, és szerinte a brit világsztárnak semmi baja nincs azzal, hogy a házastársa és Danny Williams barátkoznak egymással.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)