Meleg

u2

Egy orosz politikus attól tart, hogy az ingyenes U2 albumtól meleg leszel!

Ha még emlékeztek, elég nagy botrány lett abból, hogy a U2 legfrissebb albuma, a Songs Of Innocence automatikusan megjelent az Apple-telefonok zenei könyvtárában, márpedig nagyon sokan nagyon nem szerették volna ezt maguknál tudni annak ellenére, hogy a világ egyik legnépszerűbb rockzenekaráról van szó.

Nos, úgy tűnik, hogy nem mindenki tudott túllépni Bonóék kéretlen nyomulásán: egy orosz politikus, Alexander Starovoitov szerint az Apple-nek az volt a célja ezzel, hogy homoszexuálissá tegye az embereket. Hogy hogyan? A lemezborítóval, amin a U2 dobosa, Larry Mullen látható felső nélkül, ahogy átöleli a szintén félmeztelen, 18 éves fiát, Elvist.

A U2 erről azt mondta, hogy ez egy vizuális metafora arra, hogy a saját ártatlanságunkhoz való ragaszkodás nehezebb, mint máséhoz ragaszkodni. Staravoitov nem kér a magyarázatból, és meleg propagandával vádolja az Apple-t, aminek akár az is lehet a következménye, hogy az Apple működését három hónapra felfüggesztik Oroszországban, és egymillió rubeles (ami kb. 5 millió forint) büntetés megfizetésére is kötelezhetik.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)