Meleg

uber homofóbia

Egy meleg párt rúgtak ki egy Uber kocsiból

Corey Watts és Jordan Sloan az év elején Londonban beszálltak egy Uber kocsiba, és a hátsó ülésen átölelték egymást, és csókolóztak. A söfőr ezen felháborodott, és kirakta őket az utcán. Némi vita után ott is hagyta őket.

Jordan Sloan ezt természetesen nem hagyta annyiban, és miután jelentették az eseményt az Ubernél, a sajtóhoz is fordultak.

Elmondásuk szerint a csók és az ölelés 1-2 perccel az Uber kocsiba szállás után történt, és miután a sofőr ezt észrevette, utasította őket, hogy azonnal szálljanak ki. Miután megkérdezték dühösen, hogy miért rakja ki őket, a sofőr ennyit mondott: “Melegeket is fuvarozok, de a normálisak nem csinálják ezt.”

Corey Watts feldühödött ezen, amikor ezt hallotta, és azt kiáltotta vissza a sofőrnek, hogy “undorító homofób”.

Jordan meglepődött az eseten. Még sosem találkozott homofóbiával, erre nem készült fel. De nem hitte el, hogy a világ egyik legnagyobb városában ez vele megtörténhet. Vissza is kérdezett a sofőrnek, mert nem értette, mire gondolt: “Ugyanezt tennéd, ha egy lány és egy fiú tenné?”. A sofőr nem válaszolt, hanem elhajtott.

Az Ubertől természetesen visszakapták a pénzüket, de Corey azt mondta: soha többet nem fog Ubert használni.

Az Uber is nyilatkozatot tett az esetre: nem tolerálják a diszkrimináció bármilyen formáját, akár a vezetőik irányába, akár a vezetőik által. Amint értesültek az incidensről, vizsgálatot indítottak, felvették a kapcsolatot bővebb információkért a sofőrrel, és végül úgy döntöttek, hogy a vezetőt felfüggesztik az Uber használatától.

Forrás: itv.com

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)