Meleg

meleg fiúk

Apu, melegek vagyunk!

A YouTube-os testvérek, avagy a “The Rhodes Bros” nyilvánosság előtt tették meg a nagy lépést, és mondták el édesapjuknak a hírt.

Az ikrek úgy döntöttek, hogy elmondják apjuknak, valamint rajongóiknak a kis titkukat, és megtalálták ennek a legegyszerűbb módját: ha filmre veszik. A fiúk YouTube csatornáján eddig 60.000 feliratkozó volt, ám a videó óta folyamatosan növekszik a létszám, így jelenleg 100.000 rajongó követi őket. A két fiatalember, Aaron és Austin Rhodes pár nappal ezelőtt döntött úgy, hogy bevallják: melegek.

Aaron így kezdte a videót: “Ezzel az új évvel visszaakarunk térni, amennyire lehetséges ez és adni szeretnénk nektek valamit, és elakarunk mondani mindent.”

A fiúk tovább magyarázkodtak, és már mindenkinek bevallották a családban, kivéve az apjuknak. Úgy érezték, hogy most már ideje neki is megtudnia. Ettől a ponttól a dolgok egyre érzelmesebbé váltak. A fiúk telefont ragadtak, hogy felhívják az édesapjukat és elmondják neki a hírt. Aaron sok magyarázkodás, és megrekedtség után kimondta, amit mondani akartak: “Úgy értem… Nem igazán tudom máshogyan megfogalmazni… De…. Meleg vagyok, és Austin is.“

Austin és Aaron izgatottan várt a reakcióra, egy kis csend után meg is kapták: “Tudjátok, hogy mindkettőtöket szeretem, és tudjátok, hogy ez soha nem fog változni.“

A srácok ezt a videót egy üzenet céljából készítették el. Az üzenet pedig: “Alapvetően, azt akarjuk, hogy az üzenetünk terjedjen, és haladjon. Ezzel a videóval. Csak légy önmagad, bármi is legyen az… Csak csináld azt, ami boldoggá tesz.” – mondta Aaron.

Karácsony Dávid

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)