Meleg

21 sorozat meleg karakterekkel

Hogy a pasik se maradjanak ki, így összeszedtünk 21 sorozatot, melyben meleg karakterekkel találkozhatunk.

1) Queer as Folk

A Showtime drámája 2000 és 2005 között volt műsoron és az első olyan sorozat volt az amerikai televízió történetében, mely homoszexuális fiatalok életére fókuszált.

queer

2) Glee

A musical vígjáték-dráma sorozat több LGBT karaktert is felvonultat. Kurt Hummel és Blaine Anderson epikus szerelmi történetét azonban a legjobb TV-s románcok között tarthatjuk számon.

glee

3) Sense8

Bár az alkotók szerint a sensate-k pánszexuálisak, a másságát nyíltan nem vállaló színész Lito és cuki szemüveges, szakállas barátja Hernando kapcsolata megér egy misét.

sense8

4) Skins

Az első két évad adta nekünk Maxxie Olivert, a fiatal meleg karaktert, aki tényleg népszerű, tehetséges és egészen jól beállított figura volt.

skins

5) The Vampire Diaries

Ugyan 4 évadot át kell ugornunk, hogy az első meleg karakterhez eljussunk, de Luke Parkerre érdemes várni.

vampire

6) Scandal

A sorozat legutáltabb figurája Cyrus Beene és újságíró barátja, James Novak komoly főszerepet játszanak Shonda Rhimes függőséget okozó drámájának első évadaiban.

scandal

7) The Flash

Az újraindított képregény sorozatban Patrick Sabongui alakítja a szarkasztikus, makacs rendőrkapitányt David Singhet, aki egy spontán komment alkalmával bújik elő.

the flash

8) The Originals

A The Vampire Diaries spinoffjában bukkan fel a nyíltan meleg vámpír Josh (Stephen Krueger).

theoriginals

9) Shameless

A Shameless érzékenyen mutatja be az intenzív (és vitathatatlanul helytelen) kapcsolatot a tinédzser, Ian Gallagher és idősebb főnöke, Kash között.

shameless

10) How to Get Away With Murder

A rajongók kedvence Connor Walsh (Jack Falahee) egy nyíltan meleg joghallgató, akinek forró szex jelenetei sem okoznak csalódást.

howtogetaway

11) Agents of S.H.I.E.L.D.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei hozta be a Marvel első meleg hősét, Joey Gutierrezt (Juan Pablo Raba), aki annyira durva, hogy még a fémet is megolvasztja.

MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D. - "Chaos Theory" - As Daisy and the team fight to protect Inhumans, S.H.I.E.L.D. discovers the shocking truth about one of their biggest foes. Meanwhile, Fitz helps Simmons recover information that could lead them back through the portal, on "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.," TUESDAY, NOVEMBER 10 (9:00-10:00 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/Byron Cohen) JUAN PABLO RABA

12) The Tudors

Sajnos a Tudorok egyetlen meleg sztoriszála sem kapcsolódik Jonathan Rhys Meyershez, a tragikus szerelem a művész Thomas Tallis, és a nemesember Sir William Compton között kárpótlást nyújt.

tudors

13) Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt szobatársát, Titus Andromedont sokan kritizálják, hogy csupán a meleg sztereotípikát hozza. A Broadway sztár, Titus Burgess mégis tud karakterének egy kis mélységet kölcsönözni a rengeteg komikus pillanat között.

kimmyschmidt

14) Degrassi: Next Class

A Degrassi pont úgy kezeli az LGBT történetszálakat, mint minden más komoly kérdést, vagyis azzal a finomsággal, mintha ha egy pulyka lenyelt volna egy kézigránátot. Tristan és Vijay azért így is a meleg közösséget reprezentálják.

degrassi

15) The Carrie Diaries

Walt Reynolds (Brendan Dooling) Carrie legjobb barátja a sorozat folyamán küzd meg szexuális orientációjával. Mivel a sztori 1984-ben játszódik New York városában, az AIDS is gyakori téma.

carriediaries

16) Warehouse 13

Ebben a sci-fi drámában láthatjuk Steve Jinkset, akit az emberi hazugság detektornak is neveznek, és nyíltan meleg karakter.

17) United States of Tara

Bár ez a sorozat leginkább Toni Collettenek ad terepet a disszociatív személyiségzavaros Tara szerepében, meleg tini karakterként Marshall Gregson is felbukkan.

unitedstatesoftara

18) Mad Men

Salvatore Romano, az olasz-amerikai művészeti rendező azzal küzd, hogy munkahelyén titokban maradhasson nemi identitása.

madmen

19) Gossip Girl

Serena van der Woodsen kisöccse, Eric van der Woodsen a sorozat során coming outol, bár valljuk be elég kevés idő jut neki a vásznon.

gossipgirl

20) The L Word

Emlékeztek még Tom Materre, Jodi Lerner szexi jeltolmácsára? És arra hogyan termékenyítette meg Maxet, majd hagyta ott, amikor a dolgok komolyra fordultak?

the-l-word-max-tom

21) House of Cards

Habár Frank Underwood és több hódítása is (mert bizony ne nevezzük őket kapcsolatnak) biszexuális, a Michael Corrigan történetszál a 3. évadban elborzasztó és szívszorító egyben.

houseofcards

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)