Leszbikus

Xena visszatér a képernyőkre

Xena karaktere először a Hercules kalandjai-ban tűnt fel, és két rész alatt annyira megkedvelték a nézők, hogy a készítők úgy döntöttek, saját sorozatot adnak neki. A sorozat nagy siker lett ám 6 évadot követően 2001-ben, pontosan 15 évvel ezelőtt véget ért. Az NBC csatorna háza tájáról azonban nemrég felröppentek hírek, hogy folytatást kap a népszerű tévéműsor. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem Lucy Lawless-t láthatjuk majd a főszerepben, de ez egyelőre csak pletyka.

A ’90-es években futó epizódoktól eltérően az ígéretek szerint ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek majd Xena és hű társa, Gabrielle románcára, amelyet akkoriban nem jeleníthettek meg olyan nyíltan, mint amennyire ez manapság elfogadott az amerikai filmipar világában.

A pilot forgatókönyvét az a Javier Grillo-Marxuach jegyzi majd, aki többek között a Lost, Médium és az elmúlt héten komoly felháborodást keltő The 100 munkálataiban is részt vett producerként, illetve íróként.

xena-warrior-princess

“Semmi értelme visszahozni Xenát, ha nem fedezzük fel jobban azt a kapcsolatot, ami az 1990-es években utalások szintjén lehetett csak jelen” – nyilatkozta az alkotó egy Tumblr-interjú keretében. – “Emellett pedig az én egyéb világnézeteimet is tükrözni fogja – amiknek szintén elég sok köze van ahhoz, ami mostanában történik, és nem nehéz rájönni, hogy miről beszélek, ha egy kicsit jobban körülnézünk.” Hogy ez az utolsó mondat pontosan mire utal, azt nem feltétlenül tudjuk, de mi nagyon izgatottan várjuk Xena és Gabrielle újabb kalandjait.

Hozzászólások

  • Carrac

    Gyermekkorom egyik kedvenc sorozata volt, örülök ennek a hírnek. Köszönöm a cikket, ezek szerint a folytatás még jobbnak ígérkezik 🙂

  • nyilasattila

    én is alig várom hogy visszatérjen szeretem a leszbikus és biszexuális nőket
    de a xena film sorozat annóban nagy kedvencem volt és mai napig is a nagy kedvencem
    nagy rajongója vagyok a sorozatnak

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)