Leszbikus

Whitney Houston kolléganőjébe volt szerelmes

Huszonhárom évvel ezelőtt, november 25-én volt a Több mint testőr című film bemutatója az Egyesült Államokban, de ahelyett, hogy Whitney Houston boldogan készülődött volna a nagy eseményre, akadt némi idegeskedésre való ok azon az éjszakán.

Egy igencsak kitakart, 128 oldalas FBI-akta szerint ugyanis egy chicagói ügyvéd megpróbált kicsikarni tőle 250 ezer dollárt, azzal fenyegetőzve, hogy lerántja a leplet a színésznő leszbikus kapcsolatáról. A tragikus sorsú énekesnő életének ezen apró részlete egy most megjelent könyv (Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame – A hírnév halálos ára) hasábjain olvasható. A beszámolók szerint Whitney apja gondolkodás nélkül vette fel a kapcsolatot a zsarolóval, természetesen azzal a szándékkal, hogy azon nyomban fizet neki, csakhogy befogja a száját. Azt nem tudni, pontosan milyen mélyen nyúlt a zsebbe John Houston, de az az éjszaka botrány nélkül telt el.

Ian Halperin a könyvében az állítólagos szeretőt is megnevezte, aki nem volt más, mint Houston személyi asszisztense és nagyon régi barátja, Robyn Crawford.

„Ugyanebben az évben ment hozzá Whitney Bobby Brownhoz, és Robin az esküvő napján egy fekete Porschét kapott ajándékba, úgymond barátságuk jeleként” – állt a könyvben.

Kevin Ammonsot, az énekesnő testőrét is idézi a könyvben Halperin. Elmondása szerint John Houston nem túlzottan kedvelte Crawfordot, és attól tartott, hogy a nő egyszer csak kitálal a nyilvánosság előtt a kapcsolatukról.

„Tennünk kell valamit ezzel a kib…ott kur..val. Mindenkit megőrjít. Fizetek neked 6000 dollárt, ha megfélemlíted” – mondta Houston papa Ammonsnak, aki azonban nem élt a gyors pénzkereseti lehetőséggel, úgyhogy csak szemmel kellett tartania az asszisztenst.

Az, hogy Whitney és Robin nagyon szoros kapcsolatban állt egymással, nyílt titok volt. Úgy fogták egymás kezét az autó hátsó ülésén, mint a tini szerelmesek, arról nem is beszélve, hogy akkor volt az énekesnő a karrierje csúcsán, amikor Crawforddal volt, de a nagy nyomás miatt nem akart szégyent hozni családja fejére, s ezért ment hozzá Bobby Brownhoz, amellyel tönkretette az életét – írja a bors.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)