Leszbikus

casey-legler

Úszóbajnok volt, férfimodell lett a gyönyörű lányból

Casey Legler (38) története nem mindennapi. 19 évesen olimpián indult, majd előadóművész lett New Yorkban és emberi jogi aktivista. Harminc évesen kezdett modellkedni – de nem a saját nemében. Most a Ford arca.

Casey manökenkarrierje meglehetősen egyedi – no de milyen is lehetne, hisz maga Casey sem egy átlagos teremtés. Dél-Franciaországban született, de a sportnak köszönhetően tinédzser kora óta kétlaki, az Egyesült Államokban járt iskolába, és most is ott él.

Mivel 185 centi magas, és mivel már 12 évesen is ekkora volt – köszönhetően a kosárbajnok apuka génjeinek – a fiúkkal edzett, nem a lányokkal. Azt mondja, voltaképpen utált úszni, ehhez képest sikeres sportoló volt, részt vett egy olimpián 1996-ban (női) vegyesúszásban. Külsejével már akkoriban is megdöbbentette az embereket, hisz kopaszra borotvált fejjel versenyzett, mint a férfiak.

Ezután otthagyta az uszodát, és jogot, orvoslást majd építészetet is tanult, keresgélte önmagát. Végül művész lett Amerikában. És elszánt aktivista: a másság elfogadásáért küzd. Világhírűvé egy barátja róla készült fényképeinek révén vált: Casey az első nő, aki Ford-modell lett. Azt mondja, boldog, hogy megmutathatja a magukat a társaik közt ufonak érző, a sorból valamilyen okból kilógó gyerekeknek, hogy nincs miért szégyenkezniük: az, hogy valami szép, nem egyenlő azzal, hogy szabályos. Ahogy ő sem az, hisz bár nagyon fiús testben él, és a nőkhöz vonzódik, biológiailag mégis nő, egy önmagát elfogadó, sikeres, a világgal harmóniában élő ember.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)