Film

Újabb színésznő coming outolt

A Városfejlesztési Osztályból ismert Aubrey Plaza a The Advocate magazinnak adott interjúban bújt elő nyilvánosan.

“Tudom, hogy van bennem egy kis androgünitás, és hogy férfias energiák áradnak belőlem. Tetszem a lányoknak – ez nem titok. De ők is tetszenek nekem. Lányokba és fiúkba is beleszeretek. Nem tehetek róla” – mondta a színésznő, aki a fenti sorozat mellett a Scott Pilgrim a világ ellen és a Kamatylista című filmekben is játszott, most pedig éppen a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című ópuszban láthatjuk a mozikban.

A komika ezenkívül azt is elmondta, hogy szerinte leginkább egy idős meleg férfihez hasonlít az ízlése, mivel például imádja Judy Garlandot. Szerencséjére nagyon nyitott családban nőtt fel, ráadásul egy leszbikus nagynénivel és egy meleg nagybácsival is büszkélkedhetett, arről nem beszélve, hogy a húga 17 vagy 18 éves volt, amikor coming outolt neki. “A húgom leszbikus, szóval azt hiszem ez az egész a véremben van.”

Aubrey Plaza az Addicted to Fresno című filmben egyébként kipróbálhatta magát egy Krav Maga oktató leszbikus szerepében: “Nem is arról szólt a dolog, hogy leszbikust játsszak, hanem sokkal inkább egy sokoldalú ember megformálásáról, aki teljesen odavan Natasha Lyonne karakteréért. Amikor Natasha felhívott és azt kérdezte: »Figyelj, van kedved csinálni egy filmet és smárolni velem?« Azonnal igent mondtam, mert a való életben is imádom őt.”

fresno

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)