Leszbikus

Jennifer Beals

Telik az a rohadt idő: Jennifer Beals

A Flashdance szenvedélyes táncoslánya, aki meztelenül tekergett Sting körül és buján vetette magát Nicolas Cage ágyába. Vajon hogyan fest manapság a szexi, hegesztésben is jártas színésznő?

A húszéves Jennifer Beals épp a Yale Egyetem amerikai irodalom szakán tanult szorgalmasan, amikor megkapta a Flashdance főszerepét. A színésznő halasztott egy tanévet, hogy eljátszhassa Alexet, a balett-táncosi karrierre vágyakozó szexi és karakán hegesztőmunkást, aki szenvedélyesen edz, valamint erotikus táncosként dolgozik egy éjszakai bárban, hogy álmát valóra váltsa. Beals akkor is ellenállhatatlan, amikor csábító átlátszó dresszében csuromvizesen táncol, és akkor is, amikor az egész napos hegesztéstől leizzadva, kezeslábasban, smink nélkül rázza göndör loboncát.

A színésznőt a bonyolultabb koreográfiák felvételénél (például a fináléban) egy profi táncos helyettesítette, de a nézőknek ez vagy nem tűnt fel, vagy nem érdekelt őket, hiszen a Flashdance hatalmas közönségsiker lett. A bemutató óta eltelt több mint harminc évben pedig készítettek már belőle musicalt, a koreográfiákat megidézte videoklipjében Jennifer Lopez és Geri Halliwell, valamint piacra dobtak egy Flashdance ihlette Barbie babát is.

Beals lelkiismeretes diákként a hirtelen jött siker ellenére folytatta tanulmányait, és csak a nyári szünetben vállalt újabb filmes munkát. A Frankenstein menyasszonya című horrorban baljósan meztelenkedett Sting oldalán, majd A vámpír csókjá-ban eljátszotta Rachelt, egy buja és bátran vetkőző vámpírt, aki szex közben a gyanútlan Nicolas Cage nyaki ütőeréből falatozik, amivel teljesen megőrjíti a zokniban szeretkező férfit.

Az ötvenegy éves színésznő tíz év után elvált Rockwelltől, majd újra férjhez ment, és 2005-ben kislánya született. Beals a kétezres években olyan tévésorozatokban szerepelt, mint a Hazudj, ha tudsz! és az L, amelyben egy leszbikus múzeumigazgatót alakított.

A továbbra is hihetetlenül csinos és fitt színésznőt csábították a Szombat esti láz című showműsorba, ám ő nem tartja magát táncosnak, és a hatalmas gázsival sem lehetett rávenni az emlékezetes zuhanyzós tánc megismétlésére. Beals fotósként is dolgozik, triatlonozik és aktívan küzd a nemek közötti egyenlőségért, valamint a melegek jogaiért.

TVGO

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)