Leszbikus

Sztárok, akiknek melegek a szülei

A sztároknak sem egyszerű az élete és nem biztos, hogy a tökéletes szülők tökéletes neveltetése miatt lettek olyan sikeresek, mint amilyenek. Összegyűjtöttünk 6 olyan celebet, akiknek melegek a szülei!

Amy Adams

Az Amerikai botrány színésznője 11 éves volt a szülei válásakor. Amy édesanyja egy másik nőt választott társául. A kis Amy és testvére az apjánál maradtak és vele nőttek fel.

amyadams_zimbio_com_2015-0021

Robert de Niro

Az idősebb Robert de Niro – aki nem mellesleg művész – 1946-ban külön költözött feleségétől és belevetette magát a nagybetűs életbe. Ebben az időszakban nem csupán nők, de férfiak is gyakran látogatták az ágyát, ezeket a kalandozásait a kor követelményeinek megfelelően titokban kellett tartania.

004_rememebering_the_artist_robert_de_niro_sr_005_-_960

Jodie Foster

A bárányok hallgatnak színésznője gyermekkorában édesanyjával, Evelyn Fosterrel és annak szerelmével, egy nővel élt együtt. Jodie a 2013-as Golden Globe díjátadón előadott comingoutjában külön kiemelte, mennyi támogatást kapott a családjától, hogy elfogadhassa saját nemi identitását.

jodie

Liza Minelli

Minelli apja, Vincente Minelli nyíltan vállalta másságát, amikor éppen New Yorkban élt. Ám Hollywoodban, karrierje érdekében titkolnia kellett a tényt, hogy a fiúkat szereti.

Oscar nominee Liza Minnelli arrives with her father, film director Vincente Minnelli, at the 1969 Academy Awards presentation at the Dorothy Chandler Pavilion Music Center in Los Angeles, Ca., on April 7, 1970. Minnelli is nominated for her performance in "Sterile Cuckoo." (AP Photo)

50 Cent, alias Curtis James

Kevesen gondolnák, de a rapper-színész édesanyja leszbikus volt. Curtis alig volt 8 éves, mikor édesanyja túladagolta magát, ezután a fiút a nagyszülei nevelték fel.

50-Cent

Judy Garland

Az Óz a csodák csodájának Dorothyja is elfogadó családban nőtt fel, ugyanis édesapja a fiatal férfiakért volt oda. Nem csoda, hogy Judy először meleg párt választott magának, mégpedig Vincente Minellit, akitől lánya, Liza Minelli is született.

judygarland_lomography_com_2015-0041

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)