Biszexuális

Places of Pride

A Google egy új térképet indított, melyen az LMBTQ-közösség tagjai megoszthatják azokat a helyeket másokkal, ahova valami kedves emlék fűzi őket. “Egy Place of Pride bárhol lehet, ahol büszkeséget éreztél. Lehet, ahol előbújtál a barátaid vagy a kollégáid előtt, ahol találkoztál a pároddal, vagy ahol támogatásra leltél.”

“Minden nap emberek ezrei esnek szerelembe a világ körül, csókolóznak vagy bújnak elő, és azok a helyek, ahol ezek a jelentős pillanatok történnek, kedvessé válnak számunkra a hozzájuk kötődő emlékek miatt. Ezért indítottuk a Places of Pride-ot. A Places of Pride egy egyedi térkép, ami az LMBTQ-közösség és támogatóik számára teszi lehetővé, hogy megünnepeljék és emlékezzenek a számukra fontos pillanatokról egy Pride Pin elhelyezésével.” – mondta Patrick Hofmann a Google Maps Sydney-től, aki az elképzelés mögött áll.

Hoffmann elmondta, évekig küzdött a szexualitásával egy vidéki kisvárosban Kanadában és azt gondolta mindenféle támogatástól el van zárva. “Szívesen láttam volna egy térképet, ami megmutatta volna a környezetemben az LMBTQ közösség elérhetőségét. Egy “büszkeség” térkép nagyobb magabiztosságot adott volna, biztosított volna róla, hogy egy csomó ember van, aki igazán szeret és támogat engem – nemcsak egy távoli globális tömeg a világban, hanem minden bizonnyal a saját kis vidéki közösségemben is.

A térképet itt érhetitek el.

Ti is jelöljétek meg a számotokra fontos helyeket és osszátok meg őket másokkal a Places of Pride-on!

 

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)