Leszbikus

Natalie Dormer

Natalie Dormert megnéznénk leszbikus szerepben

Natalie Dormernek már sok arcát láthattuk eddig a Trónok harcában, a Tudorokban, az Amerika kapitányban, de utoljára Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. részében kaphattunk bepillantást éppen aktuális kinézetéről. A Tudorokban előtérbe helyeződött szexi, nőies mivolta, drámai helyzetekben pedig nyers stílusa.

Natalie Dormer

De ami feltűnt, hogy az Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. részében már nem a szuperszexi istennő szerepében tetszeleg, hanem egy egészen markáns arcát villantja meg.

Hunger-Games-Mockingjay-Cressida_nd

Valljuk be a két stílus teljesen eltér egymástól és ha saját véleményünkre formálhatnánk a felvett gondolatot, azt mondanánk, simán el tudjuk képzelni egy leszbikus szerepben. Ha megnézzük a képeket nem igazán áll távol tőle.

gale-cressida_nd

Sajnos egy nyilatkozatából kiderül, hogy van párja, azt mondja – ‘Van valami huncutság az ír férfiakban, ami nagyon megfogott..’ Így valószínű nem tudja teljesíteni kívánságunkat a magánéletben, de ez nem jelenti azt, hogy ne büszkélkedhetne egy leszbikus szereppel is, elképzelhető, hogy sokan kíváncsiak lennének rá.

A színésznő szabadidejében szívesen hódol a vívás sportjának és tagja a londoni vívó akadémiának is. Folyékonyan beszél franciául is.

natalie_dormer_leszbikus szerepben

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)