Kultúra

Melegbár nyitására köteleznek egy londoni lakóházat

Tíz melegbárt vesztett el 2006 óta a londoni Tower Hamlets kerület, ezért a helyi tanács melegbár nyitására kötelezte a lakóház kivitelezőit. 

Egy újépítésű londoni lakóház kivitelezőjének a helyi tanács képviselői kikötötték: az új ingatlaban mindenképpen nyitni kell egy melegbárt – írja a Daily Mail. 

A képviselők hozzáteszik, felügyelőket fognak küldeni, elég meleg lesz-e az új melegbár – annak a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közönséget kell kiszolgálnia, továbbá a bár vezetőjének is az LMBT-közösségből kell kikerülnie.

A helyi tanács képviselői azért döntöttek így, mert a Tower Hamlets kerület 2006 óta 10 melegbárt vesztett el, miután azok helyét a különféle meleg társkereső oldalak váltották fel. A helyi polgármester azt nyilatkozta: „A Tower Hamlets-i tanács elkötelezett a sokszínűség ünneplése mellett, melybe beletartozik az LMBTQ+ közösség igényeinek kiszolgálása is.”

A kivitelezők is támogatják az ötletet, hozzátéve, hogy legalább 12 évig az LMBTQ+ közösség számára biztosítani kívánják a helyet, a bár pedig az első évben bérleti díj nélkül működhet majd, írja a mandiner.hu

 

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)