Leszbikus

Miért nem tudjuk elvágni a köteléket mi leszbikusok, mikor egy kapcsolat véget ér ?

Mi van velünk leszbikusokkal, hogy ilyen hosszan tartó kapcsolataink vannak az exeinkkel? Mért nem tudunk nem kötődni?

Először is, mert nők vagyunk. Hál’ Istennek. Érzelmes lények vagyunk. Ha valaki elég különleges volt ahhoz, hogy nagy része legyen az életünknek, akkor nyilván elég jók. Miért is kéne nem törődni ezzel a kötelékkel, csak azért mert már nem akarunk összebújva sorozatozni többet.

Másodszor, azonos baráti társaság, haverok. Az esély arra, hogy együtt voltál a „másik feleddel” egy ideig, és ne ismerje a barátaidat, haverokat, elég csekély. Ismeri őket. Valószínűleg már megvan a saját kötelékük egymás irányába.

Hacsak az exed nem csinált valami durva dolgot, ami okozta a szakítást (ebben az esetben, elvárod, hogy a barátaid olyan távol tartsák magukat tőle, amennyire csak lehet; Facebook kapcsolat törlése alap követelmény), akkor valószínűleg továbbra is a barátaid életének része lesz. Ott lesznek szülinapokon, szilveszterkor, bulikban és a másnaposan összehozott vasárnapi teapartikon.

Harmadszor, közös kisállat. Komolyan. A közös felügyelet az durva terep. Ne vegyetek közös állatot, amíg nem tuti minden. 🙂

Most, hogy legjobb haverok vagytok az exeddel, minden oké és pöpec, addig amíg egy új lány fel nem tűnik a színen.

Ha az exed új kapcsolatba lép, akkor te valószínűleg önelégülten fogod elsütni az összes „belsős” viccet, amit csak ti értetek. Ez ilyen „én jobban ismerem őt, mint te valaha is fogod, édes” jellegű játék.

De még az is megnyugtat téged, hogy tudod azt, hogy az összes Instagram fotóján együtt szerepeltek, a megfelelő hashtag-eket használva : #boldog #áldott #csajom. – Gonosz zseni nevetés.

Másrészről, ha a te életdbe érkezik egy új hölgy (első feltétel: legyél Ruby Rose), akkor az, hogy szuper jóba vagy az exeddel, okozhat problémát. Probléma alatt egy nagy lüktető fejfájást értek. Az új hölgy féltékenység által okozott tüneteket produkálhat (szorongás, aggodalom, paranoia).

Elmentem a legjobb barátom születésnapi vacsorájára valamelyik este. Az exem ott volt – hurrá. Persze, nincs vele semmi baj, sosincs olyan, hogy ne tudnánk miről beszélgetni és igazán jól kijövünk.
Meséltem arról, hogy meglátogatom majd egy másik nagyon jó barátomat Londonban, amire az exem így reagált: „Én is meg akarom őt látogatni, miért nem megyünk együtt?”
Igen – gondoltam – remek ötlet… mint cigánykereket csinálni, egy kaktuszokkal borított padlón. Komolyan? Van új barátnője, ahogy nekem is. Mégis melyik világban lenne elfogadható, ha együtt mennénk egy ilyen útra Londonba? #meglepetééés

Szerintem minden ügy másmilyen és ezzel nincs is semmi probléma. Ha a kapcsolatnak tényleg vége és nincsen semmilyen huncut érzés bennünk az exszel kapcsolatban, akkor teljesen ártatlan vele barátkozni, vagy haverkodni.

….Ugye?

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)