Leszbikus

teltkarcsú

Leszbikus átok – divatosan duzzadt vagyok

Azt hiszem nem csak te vagy ebben a kelepcében hanem sokan mások, többek között jómagam is. 15 éve küzdök a súlyommal. Kiskoromban és amíg iskolába jártam sportoltam, így soha nem okozott gondot ha a kelleténél többet ettem. Volt, hogy annyi energiára volt szükségem, hogy apukámat is leköröztem. Merítsünk kétszer a jó kis rántott husiból krumplipürével. Mit nekem! Ott kezdődtek a problémák, mikor az aktív, 8 éves versenyszerű úszást abbahagytam. Ugyanolyan étvággyal ettem tovább, de mozgás nulla. A bálnaréteg hamar meglátszott. Persze a jojo effektus sem került el, hiszen közben kipróbáltam mindenféle módszert, a sanyargatástól az elválasztó diétáig mindent. Hol jobb lett a lelki állapotom hol a mélybe zuhantam. Szerencsére a barátaim és az akkori párom így fogadott el, de valahol belül mindig éreztem, hogy nem stimmel valami.

Mikor felköltöztem Pestre megismerkedtem Andival, aki sok-sok reménytelennek tűnő helyzetből kihozott. Azt mondta fogadjam el önmagam, hogy tudjak őszintén a tükörbe nézni, ahol ki tudom mondani, hogy szeretlek. Nos, be kell valljam ez a mai napig nem megy. Magamra nézek és egyszerűen nem megy, mert legszívesebben hánynék magamtól. Tudom, hogy sok múlik a genetikán, de abban is hiszek, hogy a problémáinkat cipeljük magunkon. Amit nem tudunk az életben megoldani, azt szépen magunkra pakoljuk. Tehát első körben valahogy magunkat kell elfogadnunk, látni azt, hogy belül szépek vagyunk, csak az idő kicsit tépett rajtunk egyet. A problémáinkat pedig a helyére kell tenni. Igenis leülni, végigvenni az egyes embereket akikkel az életben találkoztunk és ha haragszunk rá, megbocsájtani és így tovább. Ha lezáratlan ügyünk van keressük fel az illetőt, mert csak így rakhatunk rendet magunkban. Talán sokaknak, ahogy nekem sem kell messzire menni mint végignézni a családon. Minden tökéletes? Nincs vitám a szüleimmel? Belül nincs harag senki iránt? Ez egy nagyon hosszú folyamat de megéri. Mellé persze nem árt ha figyelünk milyen ételeket fogyasztunk és a sport.

Manapság divatos az okostelefonokon lévő lépésszámláló. Napi 10 ezer lépés és megvan az egészséghez vezető út. Kezdj bele!!

Karácsonykor kaptam a páromtól egy TRX-et, ami elég nehéz de nekiestem és csinálom, közben pedig futok, persze kíméletesen 1 perc futás 1 perc pihenés technikával. Tegnap megfogalmazódott bennem pont futás közben egy gondolat és azt hiszem ez segít és feloldoz, mikor feltépném a hűtőt. De néha az sem baj ha feltéped.. Szóval!

Már nem lefogyni szeretnék, hanem jól érezni magam a bőrömben..

Tavasszal szervezünk sport programokat, amikre várunk benneteket, mert együtt könnyebb! A Fórumban már elindult a téma ennek szervezéséről.

Kitartást nektek!

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)