Biszexuális

Íme a nő, aki megél abból, hogy utáljuk a melegeket

Frivaldszky Edit – így hívják a hölgyet, aki arra áldozta az életét, hogy gyűlölje a másságot, de úgy tegyen, mintha nem lenne ezzel semmi baja. Ő és az egyik szervezete áll a Lipóti pékségben közzétett aláírásgyűjtő ív mögött, amitől később a pékség nyilvánosan elhatárolódott. A TV2 stúdiójában arról beszélgettek vele, hogy mi is az ív értelme, de Edit eléggé összezavarodott, és tulajdonképpen az “én nem utálom a buzikat, vannak meleg barátaim” jellegű szövegen kívül nem sikerült összefoglalni a véleményét.

Edit szerint ez az ív nem a melegekről szól, viszont amúgy meg igen, mert két azonos nemű ember ne házasodjon, mert az mégis milyen már. Aztán valami gyerekekről és a környezetükről is beszélt, de leginkább azt hangoztatta, hogy az Európai Bizottság elfogadta a kérdőívüket, ezért nem homofóbok. (Megjegyezném, hogy a szólás- és véleményszabadságot tiszteli az EB, így nem csoda, hogy nekik is helyt adott.)

Ha megnézzük Edit Facebook-oldalát, láthatjuk, hogy ez a nő az egész életét annak szentelte, hogy zsigerből gyűlölje a melegeket, a transzszexuálisokat, emellett pedig kérkedjen azzal, hogy milyen boldog, CSALÁDI kapcsolatban él. Edit szerint ehhez nem mindenkinek van joga, és mindenféle szervezetet épít fel annak érdekében, hogy jó nagyokat rúghasson bele a számára nemtetsző kisebbségekbe.

Forrás

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)