18+

orgazmus

Hogyan legyen olyan orgazmusod, mint egy leszbikusnak (18+)

A Journal of Sexual Medicine-ben megjelent friss tanulmány szerint, amiről eddig csak azt gondoltad, hogy a meleg barátaid kérkedése, bebizonyosodott, hogy igaz: a leszbikusoknak több orgazmusuk van, mint a heteroszexuális vagy biszexuális nőknek. A férfiak, legyenek bármilyen orientációjuak azonban még így is lekőröznek bennünket. A kutatók nem vizsgálták azokat a konkrét faktorokat, melyek hozzájárulnak a szexuális kielégültséghez, vagy annak hiányához, tehát rajtunk áll, hogy felzárkózzunk a pasikhoz.

Egy lehetséges magyarázata a leszbikusok több orgazmusának, a szex fogalmának eltérő magyarázatában keresendő a hetero és a meleg emberek között. Az alapvető amerikai szexuális felvilágosítás szerint, nem említve a mai pop kultúrát a szex egy dolgot jelent – P-in-V (pénisz a vaginában) együttlétet, mely a férfi orgazmusával ér véget. Ha a nő is elélvez, az csak egy csodálatos bónusz, de nem feltétlenül szükséges. A leszbikusok azonban egy csomó mindent csinálnak szex címszó alatt, és a legtöbb queer lány is úgy definiálja a szexet mint “egy olyan dolog, ami élvezetet okoz nekem”. Más szóval, a leszbikusok hasonlóan közelítenek a szexhez, mint a férfiak: addig nincs vége, míg el nem megyek.

tumblr_ml6k891wwP1so4djwo1_500

A kutatók elmélete szerint a leszbikusok komfortosabbak és ismerősebbek a női testtel kapcsolatban, így nagy átlagban jobban idézik elő az orgazmust női partnereiknél. Ebben azért szkeptikusak lehetünk, nem beszélve arról, hogy a férfiak generációk óta használják azt a kifogást, miszerint a női test aaaaaanyira bonyolult. Ráadásul az elmélet azt is feltételezi, hogy a nők anatómiája nőről nőre megegyezik, ami egyszerűen nem igaz. Ami a nőt elélvezésre készteti az nem túl komplex, de mégis mindenkinél más. Leszbikusnak lenni még nem tesz senkit sem a női test szakértővéjé.

De még ha a leszbikusok nem is lehetnek minden egyes nő testének tudorai, nagyon is tisztában vannak a saját testükkel. Az sem véletlen, hogy a férfiak, akik sokkal többet maszturbálnak, mint a nők, sokkal több orgazmusuk is van, amikor partnerrel vannak együtt. Amennyiben úgy akarsz elélvezni mint egy leszbikus (vagy egy pasi), meg kell ismerned a női test anatómiáját – elsősorban a sajátodét. Szakértőnek lenni abban, hogyan tudod magadat eljuttatni a csúcsra segíteni fog, hogy a partnered se maradjon hoppon.

A lényeg, tudd, hogy mitől jutsz el az orgazmusig, légy magabiztos és kommunikáld az igényeidet a partnered felé, és ne hagyd, hogy abbahagyja, míg el nem élveztél. Ha pedig minden más megbukott már, akkor szedj össze egy meleg buliban valakit, aki beavat a titkaiba.

[socialpoll id=”2271839″]

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)