Biszexuális

hármasban

Hetero kapcsolatba ha belép egy harmadik..(18+)

Marci azt mondja a barátnője egy ideje nem akar vele szexelni, csak 2 havonta egyszer. Sosem volt igazán szexmániás, mikor a felesége lett akkor is csak széttette a lábát és várta míg befejeződik. De leginkább csak aludt mellette. Petra szereti a figyelmet, de mostanában csak a veszekedés megy, szinte minden apróságon képesek összekapni. Marci úgy érzi leginkább már csak barátok, mert testileg egyáltalán nincs szüksége Petrának rá. 3 év hosszú idő de Marci még tűr.

Petra úgy vélekedik, hogy egy kapcsolatban nem csak a lelkiek fontosak, hanem szükséges, hogy vonzódjunk is a másikhoz. Mióta férfiakkal van együtt úgy érzi nincs meg az a tűz vagy láng ami tényleg beindítaná. Hosszas gyötrődés után gyanús lett, hiszen más is házasságban él és jól működik a szexualitás. Elkezdte magát ostorozni, hogy mi lehet a probléma, mígnem belépett a képbe Judit. Petra egy kávézóban dolgozik, Judit pedig gyakran járt oda mivel szabadúszóként tevékenykedett. Csak előrántotta a laptopját és már pötyögött is. A gond ott kezdődött mikor távozáskor Judit bókolni kezdett Petrának. Petra a feje búbjáig vörös lett és nem tudott mit kezdeni a szituációval.

Miután Judit meghívta párszor egy forrócsokira a vonzalom utat vágott magának. Petra felismerte, hogy Judit egy tolvaj.. egy tolvaj, aki elrabolta a szívét, testét és minden érzékszervét. Megmagyarázhatatlan belső perzselődés, és páratlan jókedv kerülgette mikor a hét néhány napján feltűnt Judit. Haragudott is rá, hiszen rávezette, hogy valóban nem stimmel vele valami. De győzött a vágy. Egyik esős napon sétáltak a ligetben és Judit egy fához döntötte Petrát. Ő remegni kezdett a szíve a torkában, de élvezte. Csak falta csókjait, miközben keze vándorútra indult. Mikor megérezte Judit melleit azonnal nedves lett. Kemények voltak és tudta, hogy csak rá vágyik. Egy szombaton mikor Marci dolgozott, Judit elcsalta egy kávézóba ahol elkülönített szobák vannak. Nem bírtak magukkal pár percen belül egymás nadrágjában voltak. Mikor a pincér meghallotta milyen érzéki sóhajok áradnak ki a függöny mögül, fordult egyet a rendeléssel.

Marci előtt Petra lebukott és színt kellett vallania. De az érzései elől senki nem menekülhet.. Ez az “étvágy” ami beférkőzött a hétköznapjaiba, elragadta.

Marci túllőtt a célon mikor érezte elveszti Petrát. Gyakorlatilag megpróbálta megerőszakolni, mert nem hitte, hogy ha mással működik vele miért nem. Férfiasságát lóbálta, hogy ezzel van-e a gond? Kicsi vagy nem elég kemény? De nem értette..nem ez a probléma. Egy férfi agy másként gondolkozik a fizikában a matériákban keresi a megoldást. De a megoldás messze eltér ettől..A probléma ott van, hogy nincs vonzalom. Hiába mutatja “hatalmasságát”, ezzel nem ér el célt.

Marci vajon jól tette, hogy 3 évig élt egy nő mellett aki érezhetően csak távolodott tőle? Nem kellett volna leülni és még az elején elbeszélgetni Petrával? Talán nem merültek volna bele ennyire, éltek volna át ezernyi élményt, ami miatt most a kínok-kínját fogják megélni az elválásnál. Lehet, hogy az elején sem egyszerű feldolgozni, ha egy férfi helyett az asszony egy nőt kíván, de kevesebb tüskét hagyunk egymásban.

Sosem késő lépni, hogy boldogok lehessünk..mert mindenki azt keresi…

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)