Leszbikus

Ellen DeGeneres lehetne az USA új alelnöke?

Hillary Clinton nemrégiben Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, megszakítva kampánykörútját. Ellen a politikust hosszútávú terveiről kérdezte, aki egy egészen meglepő kérdéssel fordult a műsorvezetőhöz.

Ellen DeGeneres először a választási kampányról beszélgetett Hillary Clintonnal, majd arról faggatta, hogy ki lesz az alelnök jelöltje, ha esetleg ő fog indulni a demokraták képviseletében az elnöki pozícióért. A műsorvezető felvetette, hogy esetleg a korábbi amerikai elnök, Bill Clinton lehetne az. Hillary viszont elmagyarázta, hogy jogilag nem lehetne, mivel a férje két cikluson keresztül már dolgozott az Ovális Irodában.

Ezután jött a csavar: “Valójában azért vagyok itt, hogy meginterjúvoljalak. Tudom, hogy te mindent megtennél azért, hogy visszatérjen a kedvesség Amerikába, és ezért szeretnék hatalmat adni neked – olyasmi félét, ami nagyon fontos neked. Képes vagy arra, hogy felemeld az emberek lelkét, hogy boldogok legyenek valami miatt. A műsorodon keresztül nap mint nap ezt adod millióknak” – mondta az elnökjelölt.

Ekkor Hillary Clinton elmondta a rossz hírt is az állással kapcsolatban: Washington D.C.-be kellene költöznie a gyönyörű Los Angelesből. Ellen felvetette, hogy akkor a Fehér Házban készítené a műsorát, de az elnökjelölt lelombozta, ő és felesége, Portia de Rossi nem ott laknának, hanem a Blair House-ban, az alelnöki palotában, ami az utca túl oldalán van.

Clinton úgy jellemezte a Blair House-t, hogy az egy nagyon szép ház. Erre Ellen azt válaszolta: “Már van egy szép házam, köszönöm.”

Szóval így múlt el annak a lehetősége, hogy az USA-nak leszbikus alelnöke legyen.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)