Divat

Itt a Converse menő Pride kollekciója

Ahogy számtalan világmárka, úgy a Converse is elkötelezett támogatója az LMBTQ közösségnek. Ezúttal a klasszikusnak számító Chuck Taylor All Star tornacipőit színezte ki és egy hihetetlenül vagány, szivárványos kollekció formájában újra piacra dobta. Szerintem őrületesen jó darabok!

conv2

A Converse mindig is híres volt a fiatalos, vagány életszemléletéről és a nyitott, elfogadó üzletpolitikájáról. Büszkén támogatja az egyetemes toleranciát, több kampányában is szót emelt a sokszínűség és az egyenlőség mellett.

conv1

Legújabb Pride Collection névre keresztelt gyűjteményét a meleg büszkeség napján mutatta be az ismert márka. Nem véletlenül, hiszen a világ számos pontján nyár elején rendezik meg a Pride-ot, ami nemcsak egy figyelemfelkeltő felvonulás, hanem egy valódi ünnep. Az elfogadás ünnepe az LMBTQ tagok és azok számára, akik hisznek a nemtől, szexuális orientációtól, vallástól,  politikától, társadalmi és etnikai hovatartozástól függetlenül az egyenlőségben.

converse-pride-lgbta-sneakers-07_o730wo

A Converse a Pride tiszteletére szivárványszínbe öltöztette ikonikus cipőit és pólóit. A limitált számú darabokat fröcskölt színezéssel, csillagokkal, elképesztő talpakkal és fűzőkkel látták el a tervezők. Többségük még elérhető és rendelhető a Converse honlapján.

conv5

Szerezd be Te is menő új Converse cípődet, és gyere benne az idei Pride felvonulásra!

conv3

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)