Biszexuális

Belefér-e a csók egy harmadikkal, vagy az már megcsalás?

Ahány kapcsolat annyi szokás. Mindannyiunkban ott van a félelem és a kisördög is. Ahogy felnövünk egyre csak változunk és az ami még tizenévesen izgalmasnak, vadnak tűnt, az már 30 éves fejjel nem biztos, hogy belefér. Vajon különbözik egy hetero kapcsolat egy meleg kapcsolattól? Az biztos, hogy a meleg pasik másként élik ezt meg. Náluk valahogy máshogy működik az ismerkedés is, nem feltétlen az arcképükkel kezdik a randizgatást, míg mondjuk egy leszbikus nő az érzelmi részét fogja meg a kapcsolatteremtésnek. Másként ad fel hirdetést egy meleg férfi és egy leszbikus vagy akár egy biszexuális nő.

Hetero párok esetében ha a szebbik nem próbál kacsintgatni, azt a férfi nem nézi jó szemmel, kivéve, ha az illető ugyancsak nő. Azt még izgalmasnak is találja, nem lát benne ellenfelet. Pedig pont benne kellene igazán. Hiszen vele nem tudja felvenni a versenyt, míg egy férfivel rivalizálhat. Egy férfi nem tudja átélni, megmutatni azt, amit egy nő tud adni egy másik nőnek. Sok pasi itt szúrja el, hogy megenged bizonyos dolgokat hagyja a nőt egy kis élettérhez jutni, majd az egyik pillanatban azon kapja magát, hogy a nő eltávolodik, mert felfedez valami olyat magában, amit eddig még soha nem élt meg. Utána csak kapkodja a fejét mi is történt, hát ő nem ezt akarta csak egy kis szenvedélyt, izgalmat.. Így járunk ha heteronak hitt párunkat az oroszlán karmai közé vetjük. Elragadják. Természetesen az is előfordulhat, hogy mindkét részről megvan a bizalom és nem lépnek félre, nem mennek bele vadnak és izgalmasnak tűnő játékokba.

Leszbikus párok esetében is elég széles a skála. Van aki mereven ragaszkodik elveihez, monogám típus és soha nem tudná elképzelni, hogy ha párkapcsolatban él, abba bármi is beleférjen. Nem tördelnek szíveket, bútorokat és nem játszanak egymás érzelmeivel sem. Ez a mai világban elég ritka, hogy valakiben ennyire meglegyen a tisztelet a másik iránt és mindenféle csábításnak ellen tudjon állni. Itt a megbocsátás sem működik, szinte törvényszerű a végleges szakítás.

lady kiss

Ha őszinték akarunk lenni az ilyen kapcsolat ritka mint a fehér holló. Egy sziklaszilárd, évekig tartó színtiszta szereteten és bizalmon nyugvó kapcsolatot meg tudunk számolni az ujjunkon, hogy hány ilyet ismerünk. De az is tegye fel a kezét, aki soha életében nem játszott még el néhány szexuális tartalmú gondolattal a párja mellett. Valakinek már ez is megcsalás? A válasz igen. Sokan sokrétűek vagyunk és ez nem is baj. Van, akinek még egy buliban elcsattant “partycsók” sem akadály, mert tudja, hogy ez nem arról szól, hogy érzelmileg kötődünk, hanem ez csak játék, ami olykor akár perzselően is hathat egy laposabb kapcsolatra. De tudunk-e bízni ezután? Mi van ha a másik akkor is megteszi ezt ha nem vagyunk ott? Mi van ha többet akar a párunk egy harmadiktól? Mikortól kell elkezdenünk félni? Ahol a másik kacsintgat, ott valami probléma van. Meg kell beszélni, különben tévútra jutunk, eltávolodunk.

Egy felmérés szerint a párok 22%-a mondja azt, hogy buliban csókolózni egy harmadikkal vicces és szinte természetes. Ez azért nem egy nagy arány, mindenesetre elgondolkodtató. 32% viszont azt mondja egy ilyen estre, hogy azonnal szakítana.

Te mit tennél? Meg tudnál bízni a párodban egy ilyen esetet követően?

[socialpoll id=”2271331″]

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)