Elgondolkodtató

Az IBM leleplezte új logóját

Az IBM, hogy támogatásáról biztosítsa az LMBTQ közösséget nemrég egy bátor nyilatkozatot tett, mely szerint elkészítették logójuk szivárvány változatát. A blog bejegyzésük szerint mindezzel a társaság elkötelezettségét szeretnék demonstrálni a sokszínűség, az elfogadás és a befogadás terén.

Az IBM Chief Diversity Officer-je Lindsay-Rae McIntyre azt írta a blogban: “Az IBM az 1930-as években hozta létre az egyenlő fizetési irányelvet férfiaknak, nőknek egyaránt, és az egyenlő lehetőségek elvét 11 évvel azelőtt, hogy a Civil Rights Act (polgárjogi törvény) megvalósult volna. Az első cégek között voltunk, akik a szexuális orientációt belevettük az Egyenlő Lehetőségek irányelvébe, és kiterjesztettük a házastársi, élettársi előnyöket a meleg és leszbikus munkavállalóinkra majdnem 20 évvel ezelőtt. A fejlődés azonban nem állt meg itt.”

McIntyre így folytatta: ” Közel egész történelme során az IBM vezető vállalat volt a sokszínűség bátorításában, a pártfogásban és az innovációban. Büszkén rójuk le tiszteletünket Baker eredeti víziója előtt a vállalati logónk átdolgozása kapcsán, mely kiváló módja, hogy megmutassuk szolidaritásunkat, támogatásunkat és folyamatos elköteleződésünket az LMBTQ közösség jogai iránt.”

Nos a szivárvány igazán jól áll neked IBM!

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)