Divat

Az adidas új sportcipője a pride jegyében

Egyre inkább folytatódik a tendencia, melyben a nagy divatmárkák azon túl, hogy stílusos darabokkal rukkolnak elő egyben az LMBTQ közösséget is támogatásukról biztosítják.  Ezt a hagyományt követi az adidas is, mely nemrég hozta nyilvánosságra a népszerű Ultra Boost sportcipője várható special edition kiadását szivárvány sarokkal.

 

A sportcipő hivatalosan májusban kerül majd forgalomba, bár egyelőre sok részletet még nem tudni. Ez a kiadás újabb kiváló példája az ikonikus márka elkötelezett támogatásának, amit az LMBTQ emberek és sportolók felé mutat. Korábban kijöttek már a legendás Superstar és Stan Smith cipőiknek egy-egy szivárványos változatával, és jogi védelmet is megfogalmaztak a szerződéseikben, mely megelőzi, hogy a rejtőzködő LMBTQ sportolók elveszítsék a cég támogatását, ha bármikor a nyilvánosság előtt felvállalnák másságukat.

Azt nem tudjuk, hogy ez a speciális kiadású cipő mennyire lesz népszerű, de egy dolog biztos, szerintem mi sorba fogunk állni egy párért, ha eljut hozzánk is!

 

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)