Leszbikus

The_Duke_of_Burgundy

Április 30. Ezt a dátumot jegyezd meg! Érkezik a leszbikus szado-mazo románc

A teljes egészében Magyarországon forgatott The Duke of Burgundy április 30-án érkezik a hazai mozikba. A szadomazo leszbikus szerelmi történetet előtte a Titanic Filmfesztiválon is bemutatják.

Peter Strickland filmje az egyik kedvencünk volt tavaly. „Strickland aBerberian Sound Studio után továbbra is az európai exploitation előtt tiszteleg, még mélyebbre ásva a hetvenes évek művészi trashfilmjei világában. De ahogy előző filmjében sem, Strickland a The Duke of Burgundyben sem triviálisan nyúl a megidézett korszakhoz és filmes kultúrához: a Jesus Franco leszbikus-gótikus-pszichedelikus filmjei által ihletett szadomazo szerelmi története szemet gyönyörködtető, szürreális és helyenként kifejezetten humoros, végeredményben azonban egy tanulmány egy párkapcsolat születéséről, válságáról és életben maradásáról” – írtuk róla többek között. A rendezővel pedig itt beszélgettünk.

A filmet a Titanic Filmfesztiválon mutatják be áprilisban, ezt korábban is lehetett tudni, az viszont új hír, hogy április 30-án moziforgalmazásba is kerül. Ennek korábban nem sok esélyt adtunk. A filmben kizárólag nők szerepelnek, és a Cat’s Eyes készítette a zenéjét- írja a vs.hu

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)