Biszexuális

9 jel, hogy a lány, akit kedvelsz beléd van zúgva

Ez egy trükkös kérdéskör, mert először is óriásplakátokat kellene mindenhova kitenni, miszerint: “Az emberek különbözőek és az érzésekre is különbözően fognak reagálni!”. Mégis van pár alapvetés, vagyis akik kedvelnek téged, azok úgy is fognak viselkedni. Igazából azonban, ha szeretsz valakit az egyetlen útja, hogy megtudd ő mit érez, ha veszel egy nagy levegőt és megkérdezed. Az egyik nagy probléma a jelek keresésével, hogy passzívvá teszi az embert, mert arra vár, hogy a másik fél mutassa ki az érdeklődését, míg ha tényleg beléd is vannak zúgva a legjobb amit tehetsz, hogy világossá teszed a szándékaidat. Ez persze megadja a lehetőségét az elutasításnak, és ezek után neked is komolyan el kell gondolkodnod, mit akarsz attól a lánytól,  de mégis, ha így teszel a) növeled az esélyedet, hogy kedvezően reagál és b) biztosítod, hogy még ha nemmel is válaszol, te emelt fővel tudsz kisétálni a szituációból, hiszen bátran és helyesen cselekedtél.

Szóval mindezeket észben tartva mik azok az abszolút szubjektív jelek, amiket kereshetsz?

1) Folyamatosan és félreérthetetlenül a melegségéről beszélget veled

Minden egyes alkalommal, amikor együtt lógtok – vagy egy buliban összeismerkedve már a beszélgetés kezdetén – hamar oda lyukad ki, hogy milyen melegnek lenni, te hogyan fedezted fel, hogy bújtál elő stb. … akkor megéri megfontolnod, hogy ez talán egy jel. Bónusz pont ilyenkor az intenzív szemkontaktus. Ha igazán belelkesül attól, mennyire határozott vagy a kérdéssel kapcsolatban, akkor te vagy a megfelelő választás a számára – pláne ha még olyan fizikai jellemvonásokkal is rendelkezel, amik bejönnek neki.

2) Nyíltan bókol

Ha a kérdéses lány gyakran bókol neked akár a külsődre, akár az eszedre vonatkozóan, az feltehetőleg igen jó jel. Néhány ember persze félénk lehet ilyen téren, míg másokból könnyen jön az “igazán gyönyörű vagy” vagy ” annyira csodálatosak a szemeid” jellegű szólamok. Számomra perdöntő bizonyíték, ha gyakran dobják be egy beszélgetésbe, mennyire szeretik a sötéthajú nőket.

signs4

3) Borzasztóan ügyetlen a jelenlétedben

Kutatások bizonyítják, hogy nem én vagyok az egyetlen élő ember, aki kicsit szótlan, félénk és ügyetlen lesz egy olyan nő jelenlétében, akit vonzónak talál. Ha a kiszemelted szinte megnémul vagy láthatólag nulla szocialitást mutat, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy tetszik neki valaki a környezetében, aki elég jó eséllyel te magad vagy. Egyébként ez a bénáskodás könnyen legyőzhető, mert ha sikerül túljutni a kínos fázison és beszélgetésbe elegyedtek, felfedeztek közös pontokat, ami kétségtelenül jó jel. De sokaknak már maga az a vonzódást bizonyítja, hogy képtelenek értelmes és összefüggő mondatokat, gondolatokat formálni.

4) Emlékszik a legapróbb dolgokra is, amiről azt mondtad szereted

A kedvenc sütidtől a zenei ízléseden át, a kedvenc színedig vagy az extrém hobbidig, ha a legkisebb apróságra is emlékszik és ennek jelét is adja, az az irántad való érdeklődésének komoly mércéje. Ez tényleg bármi lehet, kezdve onnantól, hogy a kedvenc kajádat főzi, amikor áthív magához, vagy éppen megtalálta neked azt a könyvet, amit te évek óta vadászol. Odafigyelés és törődés, ami tettekben nyilvánul meg, mindenképpen  a pozitív jelek közé sorolható. Persze az is lehet, hogy ő igazából csak egy nagyon kedves lány… szóval érdemes kideríteni, hogy vajon mindenkinek süt muffint!

5) Az ideje nagy részét veled tölti, még baráti összejöveteleken is

Amikor buliban van az ember a barátaival evidens, hogy velük szeretne lógni, de azért egy idő után odamegy más ismerősökhöz is váltani pár szót, ne adj isten szemkontaktust létesít számára szimpatikus lányokkal. Ha ő azonban állandóan csak a te társaságodat keresi, beszélgetést kezdeményez és alig tágít mellőled, az egyértelműen a szexuális vonzalom jele.

signs6

6) Jómodor vs romantikus szándékok

Az elmélkedés azon, hogy vajon az adott illető beléd van-e esve vagy sem, az igazából az azon való elmélkedés, hogy milyen ember is ő valójában – vagyis illik-e hozzád vagy nem, te tényleg kedveled-e vagy sem. Nehezen érzékelhető különbség lehet aközött, hogy kedves, figyelmes veled és nyitott a barátságra vagy netán romantikus érzelmeket táplál irántad. Utálom ezt mondani, de a leghatékonyabb módja, hogy megtudd melyik úton haladtok, ha megkérdezed. Ha lényeges eltérés van aközött, ahogy valaki veled és a többi emberrel bánik, akkor jobb ha megfontolod, hogy a) valamilyen módon riasztó vagy számára, b) ő is oda van érted. Beszéljétek ezt meg és a boldog végkifejlett a tied lehet!

7) Érintéseket kezdeményez

Ez klasszikus! Valaki, aki gyakran hozzád ér (többször mint azokhoz, akiket messze jobban ismer), főként a kezeden és a lábadon, minden bizonnyal romantikus érzéseket próbál feléd közvetíteni. Ráadásul ha ezeket jelentőségteljes pillantásokkal, netán szóbeli flörtöléssel kíséri, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy érdekled. Persze nálunk nőknél azért az sem kizárt, hogy pusztán baráti alapon mutatjuk ki érzéseinket fizikailag is egymás iránt, mert kisebb valószínűséggel érthető félre. A lényegre visszatérve, a sok érintés szexuális vágyat jelenthet, vagy legalábbis egyfajta érzelmi biztonságot mutat, ami megér egy kérdést.

8) Sokat kommunikál veled

A mai világban nem számít, hogy Facebook, Viber, WhatsApp vagy bármi más – ha valaki keresi a lehetőségét, hogy fenntartsa veled a kommunikációt és így folyamatosan jelen van az életedben, az egy pozitív jel. Főként ha ezt még a szelet csapva is teszi. Mindannyian annyira elfoglaltak vagyunk és eltemet minket a munka, a tanulás, hogy ha valakivel rendszeresen kommunikálunk az megbízható (bár kétségkívül nem csalhatatlan) irányjelzője annak, hogy törődünk az adott illetővel. Szóval ha egy olyan új ismerősnek rajta vagy a listáján, akivel flörtöltök, és aki kiváncsi az életedre, a hétköznapjaidra, azt tartsd te is szemmel, mert ebből sok jó kisülhet.

signs9

9) Milyen kedvelésről is beszélgetünk?

Valaki, aki megajándékoz egy antik példánnyal a kedvenc mesekönyvedből, vagy a kedvelt fantasy regényed karakteiből készült bármilyen aprósággal … vélhetőleg nemcsak egyéjszakás kalandra vágyik. Valaki, aki egy bulin azt mondja, mennyire gyönyörű vagy, a terem másik végéből is téged keres a szemével és melletted elmenve jelentőségteljesen megszorítja a kezedet szintén többre vágyik. Azonban minden szituációt érdemes abból a szempontból is megvizsgálni, hogy te miként viszonyulsz ehhez. Jó lenne ő számodra? Egymásra hangolódtatok? Tényleg őt keresed? Nőként sajnos leginkább arra vagyunk szocializálva, hogy előbb gondolunk arra, mi mit tehetünk másokért és vajon ők akarnak-e minket egyáltalán, ahelyett hogy a saját érdekeink és boldogságunk lenne az első. Ha az a lány tényleg csinos és a szexnél kicsit többet szeretnél, akkor gondolkodj el azon is, hogy párkapcsolat szempontjából működne-e a dolog és te mire vágysz. Ha csak egyéjszakás kalandokat keresel, akkor annak az érzéseivel, aki verset ír neked, vagy cuki állatokat hímez a párnádra, vagyis egészen biztosan érez irántad valamit, ne játssz. Ha barátnőt akarsz, akivel összebújhatsz, akkor viszont ne feltétlenül azt kergesd, aki letámad a táncparketten, de meg sem adja a telefonszámát.

Légy bátor, te irányítsd az életedet! A jelek mindenesetre ott vannak!

Hozzászólások

  • Ginger

    Tanulságos cikk. 😉 Egy ponton szállnék vitába, nem feltétlen kell rákérdezni dolgokra nyíltan. Persze egyszerűbb, de a burkoltabb szög kibújtatás szerintem nagyszerűbb. Vagyis néha épp elég ráutaló magatartással operálni, illetve magas labdák dobásával, aztán lehet szépen várni a reakciókat. Amik mindenképp jönni fognak (mindegy pozitív, vagy negatív). Ugyan ez rizikósabb is, mert itt azért lehetnek félreértések, ha rossz konzekvenciát vonsz le, de ezzel együtt sokkal izgalmasabb is és ha már nők vagyunk jó ilyen finom praktikákkal “játszani”. 🙂

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)