Elgondolkodtató

8 ok, amiért érdemes idősebb nővel járni

Az idősebb nőknek gyakran rossz hírük van, bár ez a stigma az elmúlt években sokat halványult, köszönhetően például a Sarah Paulson és Holland Taylor közötti románcnak.

holland-taylor-and-sarah-paulson-dating-photos

Nézzünk szembe a tényekkel, egyszer mindannyian ‘idősebb nők’ leszünk. Itt van hát néhány ok, miért lehet ez egy nagyon jó és baromi szexi dolog.

1. Bölcsesség

Minél idősebb egy nő, annál jobbak az esélyeink, hogy bölcsebb is. Már nagy valószínűséggel megoldották a saját kis hülyeségeiket, tudják kik is ők valójában és merre haladnak az életben. Persze akadnak szabályt erősítő kivételek, mégis az egyik legjobb dolog az öregedésben, amikor ráébredsz, hogy mennyivel könnyebb, komfortosabb minden, ha van róla fogalmad, mit is csinálsz és miért. És ez a randizásra éppúgy vonatkozik, mint minden másra.

tilda

2. Tapasztalat

Ha legalább 10 évvel idősebb nálad a nő, akkor minimum egy évtizednyi előnye van abban, mit is akar egy kapcsolattól. Arról ne is beszéljünk, hogy felépített már egy jól működő életet, körül van véve remek barátokkal, kielégítő a munkája, beutazta a fél világot, jó eséllyel élt már külföldön, megtapasztalta az egész internet előtti világot. Ergó az idősebb nők nagyon érdekesek.

marlene

3. Pénz

Az idősebb nők gyakran a karrierük csúcsán járnak, vagy épp ellenkezőleg mindent feladtak és belevágtak egy sokkal érdekesebb, menőbb, függetlenebb dologba. Ez is annak a jele, hogy tisztában vannak magukkal, azzal mit akarnak, ami valljuk be nagyon szexi.

bette

4. Barátok

Minimum egy évtizedes előnyben vannak atéren, hogy milyen remek barátokat gyűjtöttek, akik kellő kulturális érdeklődéssel, ezernyi személyes történettel, érdekes hobbikkal és kellő kreativitással rendelkeznek. Az egyik legnagyszerűbb dolog egy új kapcsolatban azok a baráti körök, ahova belépést nyerhetsz.

lword1

5. Macskák

Valamilyen okból kifolyólag az idősebb nőknek gyakran van macskájuk (vagy kutyájuk). Ez egy elég burkolt előny , de előny?!

cat

6. Szex

Pontosan tudja mit csinál az ágyban, mik a perverziói és ebből a szexi felsőbbrendűségből te csak profitálhatsz, ha benne vagy a mókában.

bound-4_0

7. Kulturális menőség

Valljuk be, hogy minimum 10 évvel több ideje volt, hogy minőségi könyveket, filmeket, zenéket gyűjtsön össze és 10-szer annyi jövedelme, amit menő tárgyakra költhetett. Nincs is annál izgalmasabb, mint hazamenni valakivel és felfedezni, hogy több könyve van mint neked, ezernyi zenét szeret és az egész lakása klassz dolgokkal van berendezve.

studlife

8. “Leszarom” attitűd

A legtöbb idősebb nő megküzdött már a maga szarságaival és kellő magabiztosságra tett szert. Sokkal nyugodtabbak és tudatosabbak, mint a 20-as éveikben voltak és ez jobb barátnővé teszi őket. Egyre kevésbé érdekli őket, mit gondol a társadalom, vagy egyáltalán bárki más, kivétel a partnerüket és a baráti társaságot. Az idősebb nők kevesebb időt töltenek azzal, hogy agonizálnak és többet azzal, hogy élvezzék az életüket, így elég jó választásnak bizonyulnak, randizzunk velük bátran.

oitnb-red2

Hozzászólások

  • Szvati

    Ez valami amerikai tanulmány lehet, mert inkább ott igazak ezek az állítások… Pl. pénz… na azt inkább hagyjuk. Barátok? Már rég lekoptak… Újak meg hogyan, honnan? Ha lesznek is, akkor meg vagy elmondom nekik a “kis titkomat” arról, hogy a lányokat szeretem vagy nem leszek velük őszinte, akkor meg nem is igazi barátok… “Leszarom attitűd?” Ez sem igaz. De legalább egyre több a rigolyám és egyre kisebb az alkalmazkodó képességem… Az viszont igaz, hogy teljesen más ember vagyok, mint 10 évvel ezelőtt… A bölcsesség és tapasztalat stimmel.

  • ildiko2000

    Nálam ugyan et Szvati. 👍🏼

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)