Kultúra

8 addiktív LGBT anime sorozat

1) Neon Genesis Evangelion

Neon Genesis Evangelion egy csapat tinédzsert követ nyomon, akik a NERV által gyártott biomechanikus robotokat, az Evangelionokat irányítják az Angyalok elleni harcban, hogy megmentsék Tokiót. A sorozat középppontjában Shinji áll, aki a a harc közepette kénytelen megküzdeni elfuserált kapcsolatával apjával, miközben szexualitását is felfedezi Kaworu Nagisa-val. Bár Kaworu pusztán két epizódben jelenik meg, mégis kapcsolata Shinji-vel óriási hatással volt a rajongókra.

neon

2) Revolutionary Girl Utena

Az anime sorozat Utena Tenjou életére koncentrál, egy tini lányéra, aki elhatározza, hogy hercegnő lesz. Találkozik Anthy Himemiya-val az Ohtori Akadémián, és hamarosan védelmébe veszi egy másik tanulóval szemben, akivel Anthy elég durva kapcsolatot ápol.

revolutionary

3) Sailor Moon

Hősei különleges képességekkel rendelkező lányok, akik erejüket a gonosz elleni harcra használják. Sailor Uranus (Haruka Tenou) egy jó természetű, maszkulin lány, az Ég Harcosa. Mielőtt harcossá vált, az álma az volt, hogy híres versenyző lehessen, és még most is szenvedélyei a gyors autók és motorok. Szeret úgy öltözködni és viselkedni mint egy férfi. Partnere Sailor Neptune (Michiru Kaioh) a tengerkék, hullámos fürtű, kék szemű Micsiru remekül hegedül, úszik és fest. A harcosok közül ő érdeklődik a legmélyebben a művészetek iránt és a sorozatban szívesen fejezi ki magát egy szenvedélyes hegedűszólóval. A történet folyamán majd mindegyik felderítő belezúg Harukába, de ezen nem is csodálkozunk.

sailormoon

4) Aoi Hana (Sweet Blue Flowers)

A sztori két középiskolás lányra koncentrál. Manjoume Fumi egyik leszbikus kapcsolattól a másikig bukdácsol, egyedül Okudaira Akira jelenti az állandó stabilitást az életében.

Aoihana

5) Hourou Musuko (Wandering Son)

Ez az anime Shuichi Nitori és Yoshino Takatsuki küzdelmeit ábrázolja a pubertás kor kezdetén. Shuichi úgy írható le, mint egy fiú, aki lány akar lenni, míg Yoshino egy lány, aki viszont fiú szeretne lenni. A sorozat mindkét karakter életével behatóan foglalkozik, főként ahogy próbálnak nemi identitásukkal kiegyezni.

honorou

6) Sasameki Koto (Whispered Words)

Ez a sorozat is középiskolai környezetben játszódik, főszereplője Sumika Murasame, aki titokban szerelmes legjobb barátnőjébe Ushio Kazama-ba. Bár Ushio is a lányokat szereti, a magas és atlétikus Sumika fél bevallani neki az érzelmeit, mert Ushio csak azokat a lányokat kedveli, akik cukik és alacsonyak.

sasmeki

7) Ouran High School Host Club

Haruhi Fujioka ösztöndíjjal érkezik a rangos középiskolába, ahol felfedezi az Ouran Host Club-ot. Ez a klub azért van, hogy a jóképű srácok, akiknek van elég idejük vendégül lássák a csinos hölgyeket, akik szintén kellő idővel rendelkeznek, és persze profitáljanak belőlük. A fiúk először azt hiszik róla, hogy ő is fiú, pedig valójában lány, így tud csatlakozni klubhoz. A sorozat több LGBT karaktert felvonultat, többek között Haruhi apját, aki egy biszexuális drag queen, és szereti ha Ranka-nak szólítják.

ouran

8) Antique Bakery

Az Antique Bakery egy vígjáték anime sorozat négy férfiról, akik egy pékséget vezetnek. Yusuke Ono, a cukrász nyíltan meleg, Chikage Kobayakawa, a felszolgáló pedig szerelmes belé. Keisuke Tachibana, a tulajdonos az egyedüli férfi, akit Ono vonzónak talál, ő azonban nem viszonozza ezeket az érzéseket.

antique bakery

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)