Leszbikus

miley_cyrus

6 dolog amit a héten megtudtunk – ‘EZ NEM TYÚK PARTY’

1. David Cameron marad a miniszterelnök még 5 évig

A közvélemény-kutatások eredményének ellenére, mindenkit sokkolt a hír, hogy még 5 évig szigorúság fog uralkodni az Egyesült Királyságban. Másnap le is mondott a Liberális Demokraták vezetője Nick Clegg, amíg Skóciában az SNP-nek lenyűgöző eredménye született.

2. Egyre több LMB parlamenti tag van, de transzszexuálisok nincsenek

Egy nyilatkozatban a Stonewell főnöke mondta:
„Bátorítottunk minden embert, hogy menjen szavazni. Több mint 25 ember nyíltan leszbikus, meleg, vagy biszexuális a parlamenti tagok közül. Ez a legmagasabb nyíltan másságot vállalt, megválasztott tagokkal rendelkező csoport eddig. Ezáltal erősebbek vagyunk és gazdagabbak, csak az kiábrándító, hogy nyíltan transzszexuális tagunk még nincsen. Alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk az új parlamenttel, hogy elérhessük az egyenlőséget a leszbikusoknak, melegeknek, biszexuálisoknak és transz embereknek itthon és külföldön.”

3. Milyey Cyrus nem heteroszexuális

…és indított egy alapítványt, Boldog Hippi néven, hogy támogassa a hajléktalan LMBT fiatalokat. Arra kéri a rajongóit, hogy adományozzanak pénzt és cserébe exkluzív zenei eseményeket tart olyan vendégekkel, mint pl. Joan Jett és Ariana Grande.

4. Megtagadták a belépés jogát a leszbikus pártól egy Manchester-i szórakozóhelyen

Jes Stretton énekes ( aki sok LMBT eseményen részt vesz az idei évben ) és barátnője Charlotte Bamber elmondták, hogy az estéjük lett elrontva azzal, hogy nem engedték be őket a városi MELEG szórakozóhelyre, azzal a szöveggel, hogy ez „Nem tyúk party.”

5. Sofia Vegara és Reese Witherspoon beszéltek arról a bizonyos leszbikus csókról

A Modern család színésznője durva volt Whitherspoonnal, a Csábítunk és védünk c. film egyik jelenetében, melyben szeretőknek tettetik magukat, hogy kikerüljenek egy veszélyes helyzetből.

6. Sarah Waters nem bánja, hogy „leszbikus író”-ként van emlegetve

A 3 híres leszbikus történetet kiadott írónő, azt nyilatkozta, hogy általában a könyveiben van egy erős leszbikus szereplő vagy jelenet, ami számára nagyon fontos.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)