Biszexuális

meleg társkeresés

5 TIPP – Hogyan (ne) ismerkedj egy meleg társkereső oldalon

Sokan kérdezitek mit csináltok rosszul, hogy soha senki nem ír nektek.. Megnézzük az adatlapot és hát igen.. lenne mit tenni, hogy igazán figyelemfelkeltő profilt kapjunk. Így összeszedtünk néhány hibát, amiket ne kövessünk el egy randi oldalon. A panaszkodás helyett, – hogy nekünk mennyire nem jött be a netes ismerkedés, –  inkább figyeljünk oda vajon jó-e amit csinálunk. Mivel mindenki különleges és másként szereti megközelíteni a témát, így nem a ‘Meleg Bibliát’ idézzük nektek, hisz nincs olyan, hogy mindenkinek jó, de pár aprósággal kiküszöbölhető az állandó csalódás.

  1. Helyesírás –  Első és legfontosabb, az ugye a kinézet amit mutatsz magadról hisz mindenki ezzel találkozik először. Kép és a bemutatkozó szöveg. A tartalmi részre még visszatérünk, most nem ezzel foglalkozunk. Tehát első ránézésre amit a másik lát belőled az a leírás magadról. Arról talán szót sem érdemes ejteni mennyire fontos, hogy igenis legyen bemutatkozó szöveged. Ezzel tudsz kiemelkedni az olyan átlagos tömegből akinek semmilyen leírása nincs. Ez az ami megfog és arra késztet valakit, hogy írjon neked, mert szimpatikus az a kis darab amit látott belőled. Így nem árt odafigyelni, hogyan is írunk. Ha teljesen helytelenül írunk, már indokot ad arra, hogy tovább lapozzon az illető. Itt nincs kifogás, hogy nem volt időm, elgépeltem.. nem! Mutasd meg, hogy törődsz azzal amit éppen csinálsz, odafigyelsz és nem félvállról veszed.
  2. Ferdén feltett kép –  Most őszintén! Ki szereti tekergetni a nyakát, hogy végre megnézze a rólad feltett képet. Naponta több száz képet forgatunk el helyettetek, persze ezt senki nem veszi észre, mert háttérmunkában megcsináljuk. Te csak azt tapasztalod, hogy jé ez tegnap nem így volt, de jó! Ne spórolj az energiával tedd fel a fotód rendesen, egyenesen.
  3. Bemutatkozó szöveg – Talán azt mondhatjuk ennyi év tapasztalattal, hogy aki nem ír bemutatkozó szöveget az elveszett. Nincs ami a másikat odatapassza a képernyőhöz, mosolyogjon egyet vagy rájöjjön mennyire egyformák vagy különbözőek vagytok. Nincs ami elindítson egy kommunikációt, hisz nem tud rólad semmit! Egy testmagasságról megállapíthatod, hogy összeilletek-e fizikálisan, de nem ez a meghatározó. Hanem a belső. Ha nem akarsz magadról írni mert félsz, hogy bárki felismerhet, akkor idézz egy számodra kedves regényből, zenéből. Nem mindenki tud ódákat zengeni, nem is kell. Találd fel magad, legyél kreatív.
  4. Apróhirdetés – Az adjon fel apróhirdetést, akinek nincs naponta több órája a gép előtt ülni és levelezgetni. Ne gondold, hogy egy olyan szöveg, hogy “laza, szexi csaj vagyok, gyere ismerj meg” szöveg bárkit is arra sarkall, hogy írjon neked. Egy hirdetésben bőven ki lehet térni arra, hogy milyen sportokat preferálsz, szeretsz-e kirándulni, buliba jársz szívesen vagy a csendesebb borozósabb hétvégéket kedveled a barátaiddal. Nincs korlát, megoszthatod belsőbb titkaid..itt ismeretlen vagy, senki nem fog rájönni ki vagy, ha adsz egy kis szeletet a tortádból.
  5. Levelezés – Ha sikerült beszélgetésbe elegyedned, ne feltétlen az első 3 mondatban közöld, hogy az exed mekkora szemétláda és fellógatnád az első fára mert megcsalt a rohadék.  Próbálj ítélkezés nélkül őszintén beszélni. Abból még sosem volt baj, abból viszont igen ha más képet adsz magadról mint aki valójában vagy..valamint tegyél fel képet a hirdetéshez, bármilyet ami jellemez téged.

Szóval fogj meg egy pohár bort, telepedj le a géped elé és próbáld összeszedni mit is szeretnél megosztani magadról, ki is vagy te valójában..

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)