18+

5 egyszerű kérdés, ami még jobbá teheti a szexet a partnereddel (18+)

1) Mit teszel a biztonságos szex érdekében?

A legszexibb kérdés? Nem. De szükséges? Mindenképp. Megkérdezni a partneredet mikor volt utoljára nőgyógyászati szűrésen, szokott-e bármilyen különleges biztonsági intézkedést tenni (pl. sterilizált játékszer) szex közben, vagy szed-e bármilyen gyógyszert, amivel csökkenti a rizikóját a nemi úton terjedő betegségeknek, egy jó módja, hogy a szörnyű gimis felvilágosító órák emlékét elűzd, mielőtt intim szituációba kerülnél.

2) Hogyan kényezteted magad, amikor egyedül vagy?

Avagy “Meg tudnád mutatni, hogyan kényezteted magad, amikor egyedül vagy?”. Tudni, hogy a partnered vajon szereti-e az orális szexet, a behatolást, vagy van olyan testrésze, ami kifejezetten érzékeny, nemcsak megkímél a találgatásoktól, de jobb szeretővé is tesz.

3) Ez jó érzés?
Oké, én ezt nehezen tudom megkérdezni elpirulás nélkül, de igazából nem árt tudni, ha bizonytalanok vagyunk benne. Előfordul néha, hogy ami nálad működik a másik félnél nem, de az is lehetséges, hogy mégis, és szimplán azt fogja mondani, fogd be és folytasd. Bárhogy is legyen, ez csak jobbá teheti a szexet.

sex-2
4) Milyen hosszú előjátékot szeretsz?

Bizonyos nőknek akár 45 perc előjáték is szükséges, míg mások szeretnek rögtön a lényegre térni. Megbeszélni ezt a pároddal és találni az arany középutat mindkettőtök számára kielégítőbb orgazmushoz vezethet, amikor elértek arra a bizonyos csúcspontra.

5) Van bármi, amiről szoktál fantáziálni, hogy kipróbálod, de eddig féltél beszélni róla?

Készülj fel szép kis válaszokra és kezeld akkor is tisztelettel, ha te annyira nem próbálnád ki. Megvalósítani egy dédelgetett fantáziát néha totális kudarchoz vezet, néha azonban észvesztő élményben lehet részed, és csak azon gondolkozol, miért nem próbáltad ki hamarabb. Egy dolog biztos, unatkozni nem fogtok az ágyban.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)