Leszbikus

180 millió dollár jár annak, aki elveszi egy milliárdos lányát

A felajánlott összeg évek óta növekszik, de eddig senki nem járt sikerrel. Kitalálod, hogy miért?

Megdöbbentő ajánlattal került a címlapokra egy hongkongi milliárdos, bizonyos Cecil Chao: 60 millió dollárt ajánlott annak, aki képes rávenni a lányát arra, hogy hozzámenjen.

Az ajánlatra csaknem 20 ezer férfi jelentkezettde egyikük sem járt sikerrel, ezért az apa először 120, majd 180 millióra emelte a felajánlott összeget. Ezidáig azonban senki sem járt sikerrel.

Hogy miért? Egyszerűen azért, mert a szóban forgó lány, Gigi Chao leszbikus, és 10 éve boldog párkapcsolatban él egy nővel, így esze ágában sincs ismeretlen férfiakkal találkozgatni.

Az erőszakos apát rengeteg kritika érte, de ő szilárdan ragaszkodik az ajánlathoz, és továbbra is reménykedik benne, hogy lánya egy szép napon “megjavul”: elsősorban azért, mert unokákat szeretne. Egy interjúban így nyilatkozott:

“Nem akarok beleavatkozni a lányom magánéletébe. Csak azt szeretném, hogy jó házasságban éljen, és gyerekeket szüljön, akik majd megöröklik a vállalatomat. Végezetül azt is hozzátette, hogy véleménye szerint még nem késő, hogy Gigi “megváltoztassa” a beállítottságát.

Kép: Providr

Gigi egy nyílt levélben nagyon szellemesen reagált apja ajánlatára:

“Mivel apa úgy gondolja, hogy parancsra heteroszexuális tudok lenni, szeretném, ha ő is tartana egy kis demonstrációt.”

“Ha ő is elvesz egy férfit, én is örömmel megteszem” – írta a lány, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy megérti az apja reakcióját. Mégsem tud egy csapásra megváltozni:

“Sajnálom, ha azt hiszed, csak azért vagyok leszbikus, mert nem találtam hozzám illő férfit. Rengeteg remek férfi él Hongkongban, csak nem számomra” – írta meg apjának.

Forrás

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)