Biszexuális

10 nő, akivel soha nem kellene szexelned

Néha ott vannak ám a jelek, amiket nem kellene figyelmen kívül hagynunk!
Mind voltunk már olyan helyzetben, amikor erős volt a csábítás, hogy lefeküdjünk egy adott illetővel. Azonban vannak olyan döntések, melyek biztosan katasztrófához vezetnek, szóval valószínűleg jobb elkerülni a közelgő végzetet.

 
1) A nő, akiért nem vagy annyira oda, de ő nagyon nagyon akar téged

Nézzünk szembe a ténnyel, hogy ez ritkán végződik jól. Te továbbra sem fogsz rajongani érte, ő mégis azt hiszi, hogy érdekled, vagyis nagy eséllyel fog megtörténni a dolog még egyszer… és két hónap múlva egy kapcsolat közepén találod magad,  mely már az elejétől fogva kudarcra volt ítélve.

2) Az ex, aki még mindig szerelmes beléd

Nem számít mennyire dögös. Okkal szakítottál vele, emlékszel?

dating3

3) Az ex, akibe még mindig szerelmes vagy

Mindannyian csináltunk már ilyet, ezért is tudjuk, hogy borzalmas ötlet. A végtelenségig nyújtod az elutasítást is kockáztatva, míg végül csak még jobban fog fájni, amikor összejön valakivel. Ne csináld ezt!

dating6_0

4) A nő, aki nagyon kitartó

Aki képtelen elfogadni a nemet válaszként, az nem annak a jele, hogy le kellene vele feküdnöd. Sokkal inkább azt sugallja, hogy ne tedd meg!

5) A nő, akit nem kedvelsz túlságosan, mégis úgy érzed kellene

A szív rejtélyes módon működik, de általában azért tudja mit csinál. Ha nem érzed a szimpátiát, akkor nem érzed, és ezen a véleményeden a szex sem fog változtatni. Ez igazából csak kellemetlen beszélgetésekhez vezethet.

 

dating5_0
 

6) A barátod korábbi exe

Főként akkor, ha titokban mindig is rá voltál izgulva. Persze ha felkészültél arra, hogy elveszíted a barátodat, akkor miért is ne vágj bele. De megéri?

7) A főnököd

Ritkán vezet jóra. Főleg ha a legjobb esetben is a “soha ne beszéljünk erről többet” kerülhet csak szóba.

dating7_0

8) Bárki, aki neked dolgozik

Nemcsak masszívan aláássa a szakmaiságodat és a bizalmat, de nagyon rossz lépés is. Valaki úgyis rá fog jönni és elmondja mindenkinek az irodában. Ezek után senki nem fog tudni a szemedbe nézni vagy meghallagatni anélkül, hogy ne küzdjön az ellen, hogy fapofát vágjon. Kivéve persze, ha a szóban forgó személy valóban szabad akaratából és beleegyezésével lett a szexrabszolgád egy olyan munkahelyen, ahol csak ketten dolgoztok.

dating8_0

9) A barátaid közeli rokonai

Még a testvérek is rossz ötlet anélkül, hogy mindkét fél áldását adná rá, ám mindenki más a gyerekektől a szülőkig szimplán nem járható zóna.

 

10) Bárki, aki csak lehúz

Amennyiben a csábítási taktikája abból áll, hogy csak kritizál téged, mehet a levesbe. Vedd észre, hogy komoly különbség van az évődés, az egymás ugratása és a durvaság között.

 

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)