Leszbikus

10 LGBT Pop! Vinyl Funko figura, amit érdemes gyűjteni

Ki ne szeretné a cuki akcióhősöket?
Pop! Vinyl Funko figurái egyszerűen imádnivalóak.  Az évek során ezek a hipercuki, nagyszemű figurák hatalmas népszerűségre tettek szert, és egyre több karakter jelenik meg. Körbenéztünk, hogy mi a helyzet kedvenc LGBT karaktereinkkel, vajon ők is betörtek-e a Pop! világába, és örömmel tapasztaltuk, hogy nincs okunk panaszra. Itt az idő, hogy bővítsük gyűjteményünket, ahol sok eklektikus LGBT karakter vidáman meg lehet egymással. Íme a mi 10 Pop! Vinyl figuránk, amitől szívünk hevesebben dobog.

 

10. Renly Baratheon

A Trónok harca rajongói valószínűleg látták már Pop! Renly-t a GoT közösségi média oldalain Pride és számos az egyenlőség melletti eseményt ünnepelni. Bár ennek a Baratheon tesónak nem volt könnyű sorsa a sorozatban (bár kinek van?), de a polcodon jó kis életet adhatsz neki. Éljen soká a Pop! király!

renly

9. Albus Dumbledore

Dumbledore-t mindig is meleg férfiként képzeltem el, és erre JK Rowling sem cáfolt rá. Ha más nem, meglátogathat álmodban egy King’s Cross-hoz hasonlatos helyen, és segíthet kibeszélni a problémáidat.

dumbledore

8. Willow Rosenberg

Buffy-s álmaink valóra váltak ezzel a szuper Pop! Willow figurával, kiegészítve egy kicsit kínos 2000-es évek eleji divat érzettel, egy szívettépő romantikus sztorival, és azzal a képességgel, hogy bármely barátodat, aki mágikusan patkánnyá változtatta magát, ismét emberré tedd.

willow

7. Dr. Frank-N-Furter

Remegünk az izgalomtól, hogy Pop! Dr. Farnk-N-Furter figurája csatlakozzon a csapatunkhoz. Igazából a Funko egész Rocky Horror kollekciója nagyszerű, szóval az összes begyűjtésén elgondolkozhatnánk és eljátszhatnánk a saját Rocky Horrorunkat.

frank

6. Charlie

Mennyire csodálatos lenne újraéleszteni Charlie-t szörnyű halálából. Így nemcsak begyűjthetnénk a karaktert, de el is játszhatnánk a gondolattal, hogy sosem végeztek vele egy szuper idegesítő viharban.

charlie

5. Mulan

Oké, Disney Mulanja nem éppen meleg, de a Once Upon A Time Mulanja igen, így örömmel látjuk a figurát LGBT csapatunkban.

mulan

4. Suzanne “Crazy Eyes” Warren

Készülhetünk az Orange Is the New Black 4. évadára úgy is, hogy kedvenc jeleneteinket újrajátsszuk Pop! Suzanne-nal, és hát valljuk be a kedvenc jeleneteink bizony hozzá kötődnek. De várjatok, ez lesz jobb is…

crazyeyes

3. Piper Chapman

Csináljunk egy kis csoki, vanília keveréket Pop! Piper-rel. Egyik OITNB Funko kollekciónk sem lehet teljes Piper és az ő idegösszeomlásai és bugyi biznisze nélkül. És ezt még tovább fokozhatjuk…

piper

2. Alex Vause

Mégis ki ne akarna egy Alex Vause figurát, aki nemcsak a Litchfield börtönébe, de a szívünkbe is belépett már az első naptól. Pop! Alex a cseresznye lenne az őrült menő gyűjteményünk tetején, és az a karakter akinek visszatértét alig várjuk június 17-én az OINTB új évadában.

alex

1. DIY figurák

Hiányoljuk Lexa-t a The 100-ból? Szeretnénk látni a Sense8 karaktereit Pop! formában? Ha van egy kis szabadidőd, némi művészi hajlamod és elhatározásod, akkor megcsinálhatod a saját Funko figurádat és reméljük posztolod is a képet majd oldalunkon.

diy

Alig várjuk, hogy egyre több LGBT Pop! Vinyl figura találja meg helyét a polcunkon, és bizony vadászni fogjuk őket.

 

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)