Film

Gina Gershon

Gina Gershon a leszbikus jelenetek szakértője

Az egzotikus szépségű színésznő Tom Cruise ágyában hancúrozott, félmeztelenül táncolt, és megreformálta a leszbikus szexjeleneteket. Vajon hogyan fest manapság a Showgirls szemérmetlen táncosnője?

Gina Gershon tizennégy évesen szerepelt először színpadon, és jó ideig le sem jött onnan. Bostonban és New Yorkban pszichológiát és filozófiát tanult, alternatív színjátszó csoportot alapított, majd pénzhiány miatt elkezdett meghallgatásokra járni. Hamarosan sikerrel járt, és egy ágyban találta magát Tom Cruise-zal, majdnem pucéran a Koktél című romantikus film egyik jelenetében.

Az áttörést az 1995-ös Showgirls című erotikus film hozta el számára, amelyben Cristal Connorst, Las Vegas ünnepelt táncosnőjét alakította. Cristal foggal-körömmel ragaszkodik a pozíciójához, és nem hajlandó átengedni helyét a színen feltűnő ambiciózus sztriptíztáncosnak. Cristal alig felöltözve, változatos fellépőruhákban mutogatja mellét, és szabadidejében ármánykodik. A domina szerelésben, combközépig érő bőrcsizmában előadott fergeteges show közben a riválisok már a színpadon egymást tépik, majd a színfalak mögött kitör az igazi őrület.

A Showgirls után egy évvel Gershon a Fülledtség című erotikus thrillerben eljátszotta a leszbikus vízvezeték szerelőt, Corkyt, aki beleszeret egy maffiózó barátnőjébe, és bátran veti bele magát a gyönyörbe és a pénzszerzésbe. A szexi színésznő a kilencvenes években is folyamatosan forgatott, és feltűnt az Ál/Árc és a Bennfentes című filmekben is.

A kétezres években főleg tévésorozatokban (Ments meg!, Gyilkos számok) szerepelt, de fellépett a Broadway-en is. Ő alakította Sally Bowlest, a Sam Mendes rendezte Kabaré-ban, ahol végre újra énekelhetett. Gershon ekkora annyira rákapott az éneklésre, hogy elkezdett gitározni, dalokat írni, és megalapította a Girls Against Boys (Lányok a fiúk ellen) nevű zenekarát.

2011-ben kemény, de emlékezetes szerepet kapott William Friedkin brutális és vicces Gyilkos Joe című filmjében, amelyben ő alakította a Matthew McConaughey mellett feltűnő szexi anyukát. Gershon a film egyik leghideglelősebb jelenetében az életben maradásért kénytelen volt a jóképű és megnyerő, ugyanakkor hideglelősen perverz texasi bérgyilkos csirkecombját szopogatni.

Az idén ötvenhárom éves színésznő sosem ment férjhez, viszont hírbe hozták Bill Clinton egykori amerikai elnökkel, amit végig tagadott és a feltételezést is sértőnek nevezte. Egy tavalyi interjúban viszont már arról mesélt, hogy egy csodálatos férfi oldalán megtalálta a boldogságot: a szerencsés Robert Dekeyser, egykori focista, aki jelenleg egy kültéri bútorokat gyártó cég tulajdonosa – írja a tvgo.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)