Film

Filmajánló – Below Her Mouth

2017 elején, pontosabban Valentin napkor, April Mullen rendező, úgy döntött piacra dob egy korunkban játszódó leszbikus történetet feldolgozó filmet. Milyen jól is tette. Tipikus történet, de mégis megnyerő – vagyis számomra mindenképpen- sok díjra jelölt szerelmi háromszög feldolgozást. Erika Linder és Natalie Krill játszák a főszerepeket ,őszinte leszek eddig nem nagyon hallottam róluk-, de amit hoztak a mozivásznon, attól melegem lett..

Spoiler veszély! 

A történet könnyedén kezdődik. Dallas (Erika Linder) tetőfedőként dolgozik, Jasmine (Natalie Krill) közvetlen közelében. (Ez előtt is van cselekmény, de nem lövök le mindent, legyen néhány meglepi is, ha valaki felbuzdulva ezen sorok után, hogy megnézze a filmet)

Itt kezdődik el maga a szerelmi szál. Dallas, mint igazi hódító, tipikus leszbikus kiszemeli magának Jasminet. Még aznap este össze is futnak egy meleg buliban, ahol heves csókot váltanak. Iitt tudjuk meg úgy, hogy Jasminet eljegyezte a barátja, Rile (Sebastian Pigott). Innentől bonyolódik minden. Jasmine minden percben Dallasra gondol, mint minden tipikus amerikai leszbikus filmben.

Dallas elhívja randira Jasminet, aki „vonakodva”, de igent mond. A randi „könnyűvérüre” szinezi Jasminet. VISZONT!

Végre találtam még egy filmet, amiben nincs túlfűszerezve, bonyolítva, szinte már lehetetlenné, elhihetetlenné téve maga a szex. Teljesen hihető, tele van tűzzel, szenvedéllyel. Aki könnyen beindul az ilyenek látványától, ígérem nem marad száraz a lepedője.

Remek alakítás, hihető nyögések, és abszolút valóságosnak tűnő érzelmek. IGEN, IGEN és IGEN. Végre valami új, végre valami, amire azt tudom mondani „ IGEN EZ AZ, ERRE VÁRTAM”! Higgyetek nekem, láttam az összes leszbikus témájú filmet, még azokat is, amiket annak soroltak, aztán nagyjából egy csók csattant el benne… Ez viszont töményen ontja magából, amire -személy szerint- vártam, vágytam. Köszönöm ezúton is a rendezőnek és az írónak.

Persze, mint várható egy ilyen filmben a sok jó után, jön a lebukás. Számítunk rá, nagyjából tudjuk is mikor következik be. Ezzel gondolom semmi újat nem mondok. Viszont a végén ott a csavar, ami sok meleg filmben nincs, és bizony örültem neki, hogy meghagyják az örömöt a nézőnek.

Nem mondtam el mindent a filmről. Meghagytam az élményt, és csak ajánlani tudom. Remek szerzemény, remek rendezés és a szereplők alakítási is tökéletesen illik a történetbe.

Köszönöm a figyelmet, és jó élvezkedést, ha arra adnátok a fejeteket, hogy megnézitek.

Below Her Mouth letoltese

Felirat letoltese

Tivadar Alexandra

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)