Film

Ellen Page és Julianne Moore felkavaró filmje – Freeheld

A két színésznő főszereplésével készülő dráma egy leszbikus párról szól, akik habár egymásba szeretnek, mégsem lehetnek boldogok, ugyanis az egyikük halálos beteg.

Miután tavaly a Megmaradt Alice-nek hősnőjét: az egykori Alzheimerrel harcoló nyelvészt megformáló Julianne Moore felért a csúcsra és többek között végre Oscar-díjjal is kitüntették, idén ismét egy igen erős és a számára minimum jelöléseket hozó alakítással készül a díjszezonra. Ezt a Peter Sollett rendezte Freeheld című romantikus drámában nyújtja, melyben a színésznő Laurel Hestert, a leszbikus rendőrnőt alakítja, aki élete delén túl megtalálja a nagy szerelmet, ám az idill nem tart sokáig, ugyanis még a kapcsolat elején kiderül, hogy végstádiumos tüdőrákja van. Az alkotásban Ellen Page játssza Laurel kedvesét, Stacie Andree-t, a fiatal és különc lányt, akivel a megismerkedésüket követően lassacskán egymásba szeretnek.

A Cate Blanchett és Rooney Mara főszereplésével forgatott és ugyancsak a leszbikus szerelemről szóló Carolhoz hasonlóan különlegesnek ígérkező Freeheldet október 2-án mutatják be az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)