Elgondolkodtató

A meleg drámatanár zseniális válasza a homofób szülőknek

Egy amerikai drámatanár, Michael Neri tökéletes választ adott egy szülőnek, aki megírta neki, hogy nem engedi a gyerekének, hogy járjon a homoszexuális Michael drámaóráira, sőt a befizetett pénzt is kéri vissza.

„…A szexuálisom nem befolyásolja a tanári képességeimet, éppen úgy, ahogy egy orvosét sem, ha az Ön gyerekét kell meggyógyítania. Biztos vagyok benne, ha a gyermekének sürgős orvosi ellátásra lenne szüksége, akkor az orvos életstílusát nem kérdezné meg, mielőtt életmentő műtétet hajt végre a gyerekén…

Drukkolok, hogy találjon egy olyan iskolát, ahol mindenki megfelel az Ön elvárásainak, de hadd jegyezzem meg, hogy a színház melegek nélkül olyan, mintha fűszerek nélkül főzne. (De ez csak az én véleményem.)

Kérem, jöjjön el és nézze meg a Boldog napok című előadásunkat, konfetti lesz a végén, de ezzel semmiképpen nem szeretnénk elrontani a keresztény világképét. Egyszerűen csak szeretjük a csillámokat. Sajnos az előleget, amit a drámaórákért előre befizetett, nem tudjuk visszaadni, de egy LGBT jótékonysági alapítvány számlájára utaljuk.”

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)